-->

Orange velvet

Sep 14, 2015

Jos olisitte kysyneet mielipidettäni sametista vaikka vielä vuosi sitten, olisin ensin tuhahtanut pilkallisesti ja sitten varmaankin nauranut päälle - ei ikinä, ainakaan mun päällä. No tuota tuota, nyt on sitten (taas!) käynyt sillä viisiin, että olen mennyt sametin lisäksi ihastumaan toiseenkin vanhaan nounou-juttuun, eli murrettuihin väreihin, ja erityisesti okraan. En nykyään enää ylläty siitä, että saatan totaalisesti syödä sanani jonkun muoti-inhotuksen suhteen, vaan enemmänkin iloitsen, että musta on tullut muodin ja pukeutumisen saralla entistäkin ennakkoluulottomampi ja kokeilunhaluisempi. Se johtunee myös paljon siitä, että painonpudotuksen jälkeen viihdyn nahoissani aika mainiosti, joten nämä ainakin omalla mittapuullani kreisimmätkin kokeilut eivät tuota minkäänlaista päänvaivaa mulle. Miesparka onkin sitten ihan toinen juttu, haha... Kyllä meni reppanalla taas naama rutulle, kun vilautin tätä uusinta secondhand-hankintaani hänelle päälläni viikonloppuna. Mä taidan jollain tasolla saada myös jotain kieroa tyydytystä siitä, kun esittelen miehelle näitä omituisia pukimiani, joiden päälle hän ei ymmärrä ollenkaan, tsihii.Lauantaina kirppikseltä löytynyt tulen lailla liekehtivä midimittainen samettimekko tuntui heti omalta, ja sovitettuani sen vielä päälle, oli kolmen euron hankinta sillä sinetöity. Mekossa on oikeastaan kaikki kauden trenditärpit samassa: midimitta, väri ja kangas ovat kaikki kirjaimellisesti sitä kuuminta hottia, mutta ymmärrän kyllä ihan täysin, että monen silmään tämä omituinen vaate on vain yksinkertaisen karmiva.

Nyt pyrin valjastamaan jonkun ottamaan siitä pian asukuvat, niin pääsette tekin arvioimaan sen upeutta tai kauheutta täällä blogissa! Mielessäni oli yhdistää mekko arkena rennosti valkoisten lenkkareiden ja mustan nahkabikerin kanssa. Juhlaan voisin asustaa sen kuvan mukaisilla vermeillä, sillä sametin upea pinta ei vaadi juuri asusteita rinnalleen.

Mielipiteitä sametista, anyone?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Rohkea sinä! Mun vaatekaapistani ei löydy (enää) tuota matskua. Mutta nyt mua alkoi kiinnostaa sulla nuo asukuvat, koska en oikein tiedä, mitä ajatella :D Aurinkoista maanantaita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, no en mä rohkeasta tiedä, mä nyt kokeilen melkein mitä vain, oikein yhdistettynä. Haha! ;D Ne onkin jo otettu, koska mekko päätyi päälleni anoppilaan viikkarina. Mies ei ollut kauhean vakuuttunut, mutta se on nyt onkin klassisemman tyylin ystävä enivei. :D Näätte sitten myöhemmin, haha... ;) Sinne samaa! <3

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)