-->

Oversized

Sep 15, 2015

Mua ilahduttaa tällä hetkellä erityisesti seuraavat asiat: kirpeät syysaamut, kuopuksen (ainakin hetkellisesti!) parantuneet yöunet, syyspukeutuminen ja pimenevät illat. Eli siis koko tämä ihana vuodenaika, jota syksyksikin sanotaan. Vaikka fiilis on viime päivinä ollut skidisti puolikuntoinen pienen kurkkukivun ja tukkoisen nenän vuoksi, on yleistunnelma silti tosi korkealla.

Valokuvaaminen on tietysti jo käynyt haastavammaksi, sillä kaukana ovat ne ihanat ja valoisat illat, jolloin kelpasi räpsiä asukuvia kaverin kanssa iltakymmeneen asti... Nyt asialle joutui mies, eikä homma mennyt meillä ihan putkeen tällä kertaa, vaan saimme aikaan kunnon kärttyilysession itse kuvaamisen lisäksi. Liikaa mielipiteitä kahdelta jääräpäältä yhdistettynä vilkkaaseen kuvauspaikkaan lasten odottaessa autossa ei ehkä ole se rentouttavin setti. Tulos näkyy alla, ja kaiken edellä mainitun huomioiden se on ihan kelpo.hame MONKI | *t-paita LINDEX | takki H&M | nilkkurit ZARA | laukku BALENCIAGA

*secondhandAsussa juhlin esikoisen kummipariskunnan ainokaisen ensimmäistä synttäriä viikonloppuna. Kokosin asun raitahameen ympärille, ja halusin muiden vaatteiden olevan ihan peruskauraa, koska hameen malli on suht teinahtava. Kokonaisuuden kruunasi malliltaan reilu valkoinen takki, jota olin katsellut kuukausitolkulla normihintaisena, ja jonka raaskin lopulta ostaa melkein 80 prosentin alennuksella kesällä. Fiilistelen ihan hulluna nilkkuri- ja saapaskauden alkamista, mä voisin melkein elää näissä + 15 lämpötiloissa ympäri vuoden, niin hyvät ne ovat kerrospukeutumista ajatellen!

Mielipiteitä asusta? Muistakaa myös suuren kosmetiikkapaketin arvonta, mihin pääset osallistumaan tästä!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

  1. Onpa kaunis takki! Voi ei kärttyilesessiolle, mutta iiiiso peukku parantuneille yöunille! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti, mä tykkään siitä myös hurjasti. On niin monikäyttöinenkin. Haha, toi nyt on niin peruskauraa, ettei noista kande välittää. :D :D Ja nyt kun menin hehkuttamaan öitä, niin eiköhän olla nyt vauvan kanssa molemmat flunssassa, perus. ;)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)