-->

Poncho

Sep 27, 2015

Kuinka ponchoa, eli tuttavallisemmin viittaa oikein käytetään? Mieluiten ilman lapsia (omakohtainen kokemukseni asiasta!) ja niin, että sen yläkropan puurouttava muoto tasapainotetaan tyköistuvalla alaosalla. Kokosin kollaasin omien otk-buutsieni inspiroimana, ja suunnittelen käyttäväni tämän tyylistä asua aivan tässä lähiviikkoina, kunhan taas pääseen liikenteeseen ilman minejä, ja saan vielä sen lisäksi houkuteltua jonkun ikuistamaan lookin.

Neulemekot ovat yksi syksyn kivoimmista vaatteista, sillä ne ovat äärimmäisen helppoja yhdistää ja megamukavia päällä. Jalkaan kun vielä sujauttaa mattamustat sukkikset ja korkeakorkoiset ylipolvensaappaat, on ihanan näyttävä, mutta silti arkinen asu valmis. Poncho tuo siihen kivaa leikkisyyttä, ja kukapa ei hatuista pitäisi, niiden alle kun voi piiloutua sekä huonolta hiuspäivältä että syksyiseltä sadekuuroltakin!

HATTU | NEULEMEKKO | YLIPOLVENSAAPPAAT | PONCHOMonotoniseen värimaailmaan tuodaan kaivattua potkua sähäkällä fuksialla, jota saa luvan kanssa löytyä sekä kynsiltä että huulilta. Lumenen tuotteet ovat monesti kokeiltuja ja hyviksi havaittuja, ja heidän syyskokoelmastaan löytyy aivan upeita sävyjä niin murrettujen kuin kylmienkin sävyjen ystäville.

Mulla on (ylipolven)saapashommat kohdillaan, sillä kaapista löytyy korollisen secondhand-parin lisäksi matalatkin versiot Lazamanilta, jotka ovat molemmat päässeet ulkoilemaan jo useasti. Jos olet vielä vailla omia ylipolvenbuutsejasi, kurkkaapa Zalandon valikoima tästä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Ponchon käyttö kuvattuna todella osuvasti! Vielä lisäisin listään, että ei tuulisina päivinä :D Kiva asukokonaisuus!

  ReplyDelete
 2. Tää oli kyllä hauska kooste kaikin puolin. Myöskään polkupyörällä viilettäessä poncho ei välttämättä ole se paras vaihtoehto... Erityisesti tästä rajoitteesta johtuen päätin jättää ponchovillityksen tällä(kin) kertaa väliin. Iso, ponchomainen neuletakki ajaa mulla tätä virkaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Poncho on oikeastaan ihan hirveän vaikea vaate käyttää! ;) Eli siis ainoastaan hyvällä säällä kaupunkikiertelyyn sopiva, me thinks. :'D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)