-->

Red velvet

Sep 20, 2015

Siitä samettimekosta sitten, voiko sellainen mitenkään toimia perusvaatteiden kanssa - tai ylipäänsä ollenkaan? Jos kysytte multa, niin ehdottomasti! Musta nahkatakki menee ihan kaiken kanssa, joten miksei siis tämän erikoisen mekonkin kanssa. Mekon malli on musta ihana, midimitta ja skidisti A-linjainen helma tekevät sitä modernin, vaikka se lienee peräisin yhdeksänkymmentäluvulta. Väri on pienen totuttelun jälkeen aika huikean hieno, ja sametin läikehtivä pinta korostuu entisestään valon osuessa siihen. Valkoiset tennarit ja paljaat sääret freesaavat kokonaisuutta juuri sen verran, ettei yleisilme jää liian tunkkaiseksi makuuni.
Mä koen nykyään tällaisten erikoisempien vaatekappaleiden yhdistelemisen muuhun vaatekaappiini jopa haasteeksi; on kiva nähdä saako niin sanotusti rumasta vaatteesta rakennettua mukiinmenevän asun. Tämän sanottuani tiedän kuitenkin monen ystäväni naureskelevan nyt partahaiveniinsa, ja vetävän aamukahvinsa väärään kurkkuun tämän lookin nähtyään. I see u, P ja M!mekko SECONDHAND | tennarit H&M | laukku BALENCIAGA | nahkatakki EBAY | sormus H&M 

Kertokaahan nyt rehellinen mielipiteenne tästä mekosta ja asusta noin yleensäkin, yes vai no? Ja hei, kosmetiikkaarvonta on edelleen auki, mars mukaan!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Tykkään ja tuohan käy syksymmälläkin saapikkaiden tai maiharien kanssa :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, kiva kuulla etten ole ainoa, joka diggailee... :D Totta, pitääpä kaivaa pian maiharitkin esiin! :)

   Delete
 2. tosi hyvän näköinen yhdistelmä! Tuon nahkatakin minäkin haluan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Rotsi on kyllä mun top 3 -vaatteiden joukossa ehdottomasti. :)

   Delete
 3. Tää asukokonaisuus on hauskan erilainen sun perinteiseen tyyliin nähden. Jos kokeilet korkeakorkoisten saappaiden kanssa ja jätät vielä hiukset auki (ehkä vähän laineille?), niin olis aikamoiset 70-luvun vibat! Kaunista syksyisen viikon alkua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ihana kun suunnittelit jo toisen asun mekon ympärille! :D Mulla on nimenomaan tapana yrittää rikkoa jotain selkeää tyyliä, tässä just viedä fiilistä modernimpaan suuntaan, kun mekko on kuitenkin tosi vanhahtava kuosiltaan. En tiedä, tuntisinko enää oloani kotoisaksi mekossa jos sen yhdistäisi noin naisellisesti. ;) Hauska idis kuitenkin!

   Kiitti, sitä samaa sulle! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)