-->

Syystakkeja

Sep 23, 2015

Vaikka kaapistani löytyykin jos jonkinlaista takkia myös syyskeleille, olen edelleen vailla sitä täydellistä pitkää villakangastakkia, jonka värin toivoisin olevan tylsästi joko vaaleanharmaa tai kylmä beige. H&M:n uusimmassa katalogissa olikin yksi superkaunis harmaa vaihtoehto, mutta olin huomaavani sen selän olevan jotenkin hassu, joten saattaapi olla että joudun edelleen jatkamaan etsintöjäni.


BEIGE TAKKI | RUUTUTAKKI | MUSTA TRENSSI
MUSTA TAKKI | VALKOINEN TAKKI | HARMAA TRENSSI


Zalandon valikoima on niin kattava, että eksyin taas heidän sivuilleen, kuten yleensäkin jos etsin jotain tiettyä. Kokosin surffailun ohella teille inspiskollaasin, jonka villakangastakit irtoavat kaikki alle satasella, edullisimmat jopa alle viidenkympin. Mulla etsinnät vielä jatkuvat, mutta olen toiveikkain mielin, että jahka saan viimeisteltyä nettikauppakierrokseni, olisin yhtä klassista ja pitkää villakangastakkia rikkaampi!

Palataan asiaan myöhemmin viikolla muun muassa asukuvien ja kosmetiikkajuttujen kanssa. Sillä välin voitte käydä osallistumassa huikeaan kahden kilon kosmetiikka-arvontaan täällä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. En tiedä onko tämä ajankohtainen enää, mutta tilasin just tuon oikean alareunan vaaleanharmaan Veromodan takin ja se on luonnossa aivan ihana. Yritän blogiini kuvata siitä asukuvia nyt vkonloppuna, jos kiinnostaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hieno juttu, että sopi sulle. :) Mulla tuli myös testiin sama rotsi kerran, mutta kun olen niin nirso, se lähti takaisin koska en tykännyt vetskareista taskuissa! :D Ajatuksena oli fiksauttaa ne ompelijalla piiloon, mutten sit kuitenkaan jaksanut. :P Hienot maisemat kuvissa sulla!

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)