-->

Balmain X H&M

Oct 26, 2015

Kaikkihan jo tietävät, että Henkkis hoitaa plakkariin kaikista makeimmat designer-yhteistyöt. Merkille ovat suunnitelleet mallistonsa niin ensimmäisenä remmiin lähtenyt Chanel-legenda Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace, Isabel Marant kuin Alexander Wang:kin. Osa mallistojen tuotteista on mennyt suoraan alerekeille vähäisen kysynnän ja liian räväkän designinsa vuoksi, mutta tietyt kappaleet kokoelmista ovat myyneet täysin kuumille kiville, ja loppuunmyytyjä must have -tuotteita on saanut metsästää eBaysta kissojen ja koirien kanssa, jos ei ehtinyt kaupoille ajoissa, tai mikä kauheinta, jos pankkitilin saldo ei antanut shoppailulle myöten.

Balmainin tunnistettavimmiksi piirteiksi voidaan laskea vaatteiden äärimmäisen räätälöidyt olkalinjat, jotka tekevät kantajastaan heti jopa sotilaallisen ryhdikkään näköisen, samalla kun rokahtavasti koristellut vaatteet kuitenkin tihkuvat menneiden vuosisatojen renesanssin yltäkylläisyyttä. Balmain on yhtä kuin seksikäs, skarppi ja can do -asenne.

Designer-yhteistyökokoelmien hinnat ovat nousseet tasaisesti ylöspäin vuosien varrella, kun mallistojen suosio on kasvanut ja konsepti on tullut tutummaksi kuluttajille. Tämän vuoden malliston kalliimmat tuotteet ovat jo hinnaltaan viidensadan euron sillä puolella, joka kirpaisee kassan kilahtaessa. Silti H&M yhteistyökumppaneineen ymmärtää, että kuluttajille pitää tarjota myös parinkympin budjettiversio unelmasta, jota kokoelmissa edustavat tietysti korut, vyöt ja vaikka t-paidat.Koska mulla ei valitettavasti ole tällä hetkellä laittaa yli viittäsataa euroa yhteen täydellisen upeasti kirjailtuun bleiseriin, tyydyn kurkkaamaan malliston sen saavuttua kauppoihin, ja mahdollisesti nappaamaan mukaani esimerkiksi kollaasin klassikko t-paidan, jota koristaa muotitalon logo. Kokoelman korut olivat hengästyttävän upeita suurimmilta osin, mutta koska en itse käytä enää keltakultaa, jään nuolemaan näppejäni ja annan muiden kantaa massiiviset kultakorut ylpeydellä.

Balmain X H&M -mallisto pamahtaa kauppoihin marraskuun viides päivä, ja sitä myydään nettikaupan lisäksi yli 250 liikkeessä ympäri maailman. Ja kukaan muotia rakastava ei varmastikaan ole voinut välttyä näkemästä ainakin vilahdusta malliston spektaakkelimaisesta näytöksestä, jonka malleina New Yorkissa kävelivät kaikki tämän hetken it-tytöt Gigi Hadidista bestikseensä Kendall Jenneriin.

Mitä mieltä olet vuoden 2015 designer-yhteistyöstä, ja onko suunnitelmissasi suunnata kaupoille ensi viikon lopulla?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Jos olisi pienempi tuo etumus niin toi vihreä mekko olisi ihan killer!!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on sairaan makea!! Mutta joo, kieltämättä tuo vähän haasteita tuo "antava" etumus... :'D

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)