-->

Edullinen poskipunavinkki

Oct 21, 2015

Puolivälissä viikkoa jo mennään, ja mikäs sen mukavampaa - ylihuomenna onkin jo perjantai. Perjantaina pyörähtää käyntiin blogin seuraava arvonta, mutta tänään vinkkaan teille eräästä poskipunaihastuksesta, tai oikeastaan viidestä. 

Tilasin alkuvuodesta testiin E.L.F.:n kauneusblogeissa kehuttuja poskipunia merkin omasta nettikaupasta, ja hinnan oltua silloin vielä nykyistäkin edullisempi (~ viisi euroa) kappaleelta, uskalsin tilata kerralla viisi sävyä, jotka valitsin blogeissa näkyneiden swatchien perusteella. Viiden euron poskipunalta ei välttämättä odota sitä ylivertaisinta tulosta, mutta nykyään 6,10 € maksavat poskipunat ovat ainakin mun testin mukaan ehdottomasti kehunsa ansainneet. 
Ensinnäkin, punissa on pigmenttiä todella reilusti. Sävystä riippuen jopa niinkin paljon, että levityksen kanssa saa ihan todella olla varovainen, ettei lopputulos muistuta sirkuspelleä. Lisäksi neljä viidestä tilaamastani sävystä ovat suloisen shimmerisiä, ja pienen pettymyksen tuotti ainoastaan Pink Passion, jonka odotin swatchien perusteella olevan myös pinnaltaan himmeän hohtava, mutta livenä se osoittautuikin täysin mataksi. Tuon puutteen voi toki korjata lisäämällä inan hohtavaa korostusväriä punan päälle posken korkeimpaan kohtaan, joten maailmanloppu ei siis ollut lähellä havaittuani asian. Kuten kuvista huomaa, on suosikkini ollut viime kuukausina ehdottomasti neutraali ja arkikäyttöön superhyvin sopiva Tickled Pink, joka on nimestään huolimatta enemmänkin kauniin persikkainen kuin pinkki sävy, joka sopii varmasti sävynsä puolesta tosi monelle. Tickled Pink riittää yksistään jo tuomaan kasvoille kauniin ja terveen hehkun, ja sopii toki juhlameikkiinkin, jos haluaa ilmeestä hieman luonnollisemman. Peachy Keen on puolestaan mielestäni enemmänkin ruskettuneen ihon korostustuote kuin varsinainen poskipuna, sillä sen sävy on niin selkeän kultainen, että sillä ei saa iholle luotua varsinaista raikkautta tai punaa. Tosin hyvin vaalealla iholla se saattaisi toimia, jos silmien ja hiusten väri mätsäisivät sävyn kanssa yhteen. Blushing Rose on upea punaisen sävy, jossa on selkeä viittaus oranssiin ja ruosteeseen, sekä kultainen shimmer. Upea sävy etenkin syksyyn! Berry Merry on näistä kaikista kylmin shimmerinen sävy, joka sopii reippaammin levitettynä etenkin iltaan, mutta menee päivälläkin, kunhan muistaa häivyttää sävyn hyvin. Myös tämä shiftaa kultaan, kuten kädelle levitetyistä swatcheista näkee. 

Mulla on tapana pitää arkimeikkilootassani vain paria poskipunaa kerrallaan, joten siksi nämä ovat kuluneet niin eri tahtiin. Eilen vaihdoin laatikkoon vaihteen vuoksi tummemmat sävyt syys- ja talvikautta varten, ja olenkin lätkinyt viime päivinä kasvoille ihan arkenakin Blushin Rose:a, joka tuntuu sopivan naamalleni kuin nyrkki silmään uuden  ja tummemman tukan pariksi. 

E.L.F.:n punia saa tilattua nykyään myös ihan täältä kotimaasta, ja käsittääkseni niitä myydään myös tietyissä apteekeissa. Punien hinta on edullisin merkin omilla sivuilla, mutta Briteistä tilatessa tulee toki huomioida postikulut tilauksen päälle. 

Oletteko te kokeilleet E.L.F.:n punia, ja jos olette, niin mitä niistä piditte? 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)