-->

Glamglow love

Oct 1, 2015

Vapusta tai halloweenista riippumatta olen aina ollut naamioiden ystävä, ja lätkin niitä poikkeuksetta kasvoilleni kerran, kaksi viikkoon. Arsenaalistani löytyy niin kosteuttavaa, puhdistavaa, virkistävää kuin anti age -kamaakin, ja tässä jutussa kerron teille vähän lisää erään suosikiksi nousseen merkin valikoimasta.

Ensikosketukseni Glamglow:n kehuttuihin naamioihin otin reilu vuosi sitten, päästessäni testaamaan heidän kulttimainetta nauttivaa Youthmud-naamiota. Arvioni tuotteesta voit lukea täältä. Sivuan Youthmudia vielä sen verran, että totean sen edelleen olevan täysin juoksevaa purkissaan ja toimivan kuin unelma. Olen nimittäin lukenut naamion jähmettyneen joillakin purkkiin käyttöjen välillä. Itse taklasin ongelman siten, että pingotan purkin foliokannen jokaisen käytön jälkeen takaisin paikoilleen. Voisin oikeastaan julistaa tähän samaan hengenvetoon Youthmudin olevan paras koskaan kokeilemani naamio. Käännyn sen puoleen aina ennen juhlia, ja tavaksi on muodostunut levittää se kasvoille joko juhlia edeltävänä iltana, tai vaihtoehtoisesti juhla-aamuna, joilloin upea hehku iholla on taattu h-hetkeä varten. Myöskään sarjan muut naamiot, kosteuttava Thirstytmud, puhdistava Supermud ja silmänympäryksille tarkoitettu Brightmud eivät pettäneet.

*Thirstymud vakuuttaa kosteutustehoillaan ja sillä, että naamion voi halutessaan jättää kasvoille yöksi vaikuttamaan, jolloin iho on aamulla herätessä sileä kuin vauvan pepe. Eri aikaan kosteuttavia ainesosia iholle vapauttavassa naamiossa on mukana myös Glamglow-naamioden oma patentoitu Teaoxi-teknologia, joka annostelee tehoaineet iholle juuri oikeaan aikaan, jolloin käyttökokemus saadaan optimoitua täydelliseksi. Naamion väri on kauniin hunajainen, ja tuoksu miellyttävän makeahko. Ihotuntu on tyypillisen kermainen kosteuttavalle naamiolle, mutta yötä ajatellen naamio kyllä imeytyy hyvin, kunhan muistaa pitää kerroksen ohuena. 

Puhdistusta kaipaavan ihon valinta on *Supermud, joka lupaa taklata epäpuhtaan ihon ongelmat näpyistä mustapäihin, ja jopa sisäänkasvaneisiin ihokarvoihin. Savipohjaista naamiota voi käyttää myös paikallisesti taltuttamaan äkäistä näppyä. Naamion AHA- ja BHA-hapot on pH-tasapainotettu toimimaan optimaalisesti ihon kanssa, ja naamion vaikuttava happolistaus pitää sisällään muun muassa glykolin, maidon, mantelin ja salisylin. Naamiota voi käyttää koko kasvoille 5-20 minuutin ajan, tai paikallisesti, jolloin pakkauksen luvataan riittävän jopa tuhanteen levityskertaan. Omalla ihollani Supermud on ollut käytössä pääasiallisesti paikallisesti tai korkeintaan nenänpielissä ja leuassa, koska ihoni on taipuvainen pintakuivuuteen. Paikallisesti käytettynä olenkin todennut naamion loistavaksi keinoksi juuri epäpuhtauksia vastaan, sillä se todella kuivattaa näppyjä ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Mä käytän naamiota yleensä siten, että jätän sen vaikuttamaan näpyn päälle yön yli, ja aamulla kohta on yleensä jo huomattavasti rauhoittunut. Olin skeptisin *Brightmudin suhteen, koska en jotenkin jaksanut uskoa naamion tekevän eroa herkällä silmänympärysiholla, saatika sellaista, jonka huomaisin paljaalla silmällä. Kuinka väärässä olinkaan! Brightmud tekee kaiken mitä lupaa, eli kirkastaa, vaalentaa ja siloittaa herkän ihon silmien alla vain kolmessa minuutissa. Naamio on superhelppo käyttää, mutta vaikutusajan kanssa on oltava tarkka, sillä naamio jämähtää nopeasti tuon kolmen minuutin jälkeen, jonka jälkeen sitä joutuu hieman hinkaamaan irti, mikä taas kuluttaa turhaan hoidettua ihoaluetta. Kolmen minuutin kohdalla naamio on vielä kostea ja itse pyyhin sen pois miselliveteen kostutetulla vanulapulla, jolloin iho saa vielä ekstrakosteutusta hoidon jälkeen. Tiedän, että naamion jämät tulisi jättää iholle pyyhkimisen jälkeen, mutta itse koen tuon kerroksen hankalaksi meikin alla, mutta iltaisin voisin kyllä antaa rippeiden jäädä vaikuttamaan silmien alle. Kofeiiniyhdistettä, retinolin vaikutusta imitoivaa Juvelanea ja piparmintunlehtiuutetta sisältävä naamio on uusi go to -tuotteeni ennen isoja juhlia, tai silloin, kun naamani tuntuu valuvan varpaisiin asti, ja silmäpussien koko on järkyttävä valvomisen vuoksi. Tuote on pakattu kahteentoista annospakkaukseen, joista jokaisessa on tarvittava määrä naamiota kummankin silmän alle per levityskerta. 

I rest my case, en yrittämälläkään keksi sarjan naamioista mitään huomatettavaa. Hinnat ovat tietysti hieman tyyriimmät, mutta kyllä laadusta voi mielestäni maksaa. Lämpimät suositteluni siis naamioista ihan jokaiselle, kokeilkaa ihmeessä näitä, jos kaapistanne uupuu vielä luottonaamio tai kaksi.

Ja hei, kosmetiikka-arvontaan ehdit osallistua vielä muutaman päivän ajan täällä!

*Saatu blogin kautta testiin. 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Heeeeeiii..! Siis ilmeisesti noi silmänalusmudat on herkällekin iholle sopivia, mutta oliko hajusteettomia? Tai oliko niissä joku haisu? Tekis hirveästi mieli kokeilla jotain tehokkaampaa tavaraa, mutta herkkähipiäisenä en uskalla ostaa kalliita tököttejä jos ne sitten menee hukkaan ihon reagoidessa. Mutta arvostelu kyllä vakuutti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun mielestä ei ole hajusteeton tuote, ainakaan tuolla linkin takana olevassa kuvauksessa ei niin sanota. Mulle ei nyt tule mieleen millainen tuoksu siinä on, kun edellisestä käytöstä on jo hetki, mutta tosi mieto tuoksu niissä mun muistikuvan mukaan kyllä on. Googlettele vähän asiaa, jos löytäisit tästä vielä jonkun muunkin kokemuksen! :)

   Delete
 2. Youthmud on mun ehdoton lemppari näistä, vaikka muutkin on kivoja. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihan BEST!! :D Just eilen lätkin taas yöksi tuota Superia, koska leuka on tehnyt jonkun hormoninäppyräjähdyksen... :/

   Delete
 3. Ihana lukea noin kattava kommentti, aiemmin vain valmistajan antamaa lausuntoa nähnyt. Peukutan tuotetta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, jos pidit postauksesta. :) Mun mielestä näistä löytyy aika montakin postausta netistä, kun googlettelee!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)