-->

Mid season sale pics

Oct 14, 2015

Vaikka en aktiivisesti etsikään mitään sen ihmeempää uutta vaatekaappiini, kävin senkin uhalla kurkkaamassa Zalandon juuri alkaneen välikausialen. Alekamaa on tarjolla pilvin pimein niin talvitakeista ihaniin lenkkareihin, pehmeistä neuleista puhumattakaan. Parhaimmillaan aleista löytää tavaraa puoleen hintaan, ja se jatkuu aina 18.10. asti.

Mulla on aina tapana miettiä jotain uutta hankkiessani vaatteen tai asusteen sopivuutta muuhun vaatekaappini sisältöön, joten mietinkin yleensä mielessä jo jonkun asun, mihin yhdistäisin uuden hankinnan. Tässä yksi kukkakuvioisista housuista inspiraationsa saanut asu, josta tuli heti kollaasin tehtyäni mieleen eräs viime talvena päältäni löytynyt kokonaisuus.

HOUSUT | POOLONEULE | TAKKI | LENKKARIT | PIPO | AURINKOLASIT

 


Kukkahousut toimivat kauniisti vaaleassa kuosissa, ja lenkkareihin olen niin hulluna, että voisin mieluusti ostaa itselleni parin per jokainen värisävy, niin mukavia nuo löttöset ovat jalassa! Lapsiarjessa ovat olleet luottokenkiäni jo pitkään, ja just viimeksi eilen mietin kärryjä työntäessäni miten voikaan tuntua siltä, että jalassa ei olisi yhtikäs mitään.

Setistä tuli aika hempeä, mutta pistetään se vaikka viime aikaisen syysauringon piikkiin, liekö se hieman hapertanut aivojani...

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Ne arvonnan voittajat??????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Anonyymi, pysyhän housuissasi! Viikkoa on vielä jäljellä onneksi neljä päivää, joten etköhän sinäkin jaksa vielä hieman odotella. P.S. Voittajia on yksi, ei montaa tällä kertaa. ;)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)