-->

Nilkkurihimotuksia

Oct 6, 2015

Mä olen aloittanut varmaan kolmea eri postausta mielessäni viimeisten neljän päivän aikana, mutta kuten ehkä olette huomanneet, ei valmista ole tullut. Tämä järjestyksessä jo toinen flunssa muutaman viikon sisään on vetänyt voimat pois aivan totaalisesti, ja mun päivät ovatkin aina lasten salliessa koostuneet lähinnä päämäärättömästä haahuilusta kotosalla, tai vaihtoehtoisesti telkkarin katselusta. Olen myös aktiivisesti haaveillut energisemmästä fiiliksestä, koska kotihommat - ja kaikki muutkin - alkavat pikkuhiljaa kasaantua. Pyykkivuori pitäisi lajitella kaappeihin, pari uutta koneellista pyörittää, koko koti siivota ja ruokaakin pitäisi pyöräyttää iso satsi taas huomenissa. Sairastaminen ei nykyään enää onnistu ihan samalla tapaa kuin ennen lapsia, seikka, josta taisin joskus muinoin valitella täälläkin.

Mutta koska tilanne on mikä se on ei auta kuin potea, ja todeta että kyllä ne kasaantuneet hommat ehtii myöhemminkin tehdä. Maailmanloppu ei saavu vaikka koti olisikin kuin pommin jäljiltä, meillä korkeintaan mua huomattavasti siistimmän miehen hermot menevät, haha. Kotitöitä enemmän mua harmittaa se, että kaikki oma aika lasten nukkuessa tai ollessa hoidossa menee ikäänkuin hukkaan, koska väsyneenä en jaksa kuin haaveilla korujuttujen, blogihommien tai muiden vastaavien hoitamisesta.


VASEN YLÄKULMA | OIKEA YLÄKULMA | VASEN ALAKULMA | OIKEA ALAKULMAOlen autuaasti unohtanut ottaa vitamiinini viimeisen muutaman kuukauden ajalta, joten ajattelin palata illalla ruotuun, jos sillä seikalla olisi edes jonkinlaista positiivista vaikutusta asiaan. Inkiväärin lisääminen jo flunssarituaaliksi muodustuneeseen iltateehen ei myöskään liene huono idea. Lauantaina lähdemme nimittäin naisporukalla juhlistamaan mun synttäreitä, joten toivoisin todella flunssan katoavan siihen mennessä!

Jos en olisi näin tööt, olisin varmaan ehtinyt potea jo pientä asukriisiä jonkun päivän ajan, mutta toistaiseksi olen tyytynyt haaveilemaan mustista nilkkureista. Niin sanottu oikea tarve mulla olisi teräväkärkisille "bilenilkkureille", mutta niiden lisäksi kuolaan vähän jämäkämpiäkin tapauksia. Mies tuossa jo kyselikin multa synttärilahjatoiveita, enkä vielä osannut vastata hänelle juuta tai jaata... Ehkä tahtoisin jotkut kauniit nilkkurit? Saas nähdä! P.S. Mun suosikkipari on ehdottomasti tuo vasen ylänurkka. Tai sitten nuo ihanat mokkahapsukaverit... En osaa päättää. Mokkaisten hintakin on hitsi vie alle neljäkymppiä. Klikkaussormeani kutittelee, haha!

Palataan kosmetiikka-arvonnan voittajaan, ja jopa kahteen uuteen arvontaan jahka saan flunssan selätettyä ihan kunnolla, eli toivottavasti ihan pian. Kivaa iltaa, kuullaan taas!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)