-->

Perfect balayage

Oct 8, 2015

Moicculi! Kävin tänään taas mun ihanan kampaajan Emilian pakeilla Kamidassa, missä hujahti perustyyliin koko helkkarin iltapäivä. Mun tukan värjäys Olaplexeineen ja kuivauksineen kestää yleensä kiduttavat päälle kolme ja puoli tuntia kaikkinensa, ja vaikka juttu luistaa Emilian kanssa superhyvin, mun pee puutuu kyllä yleensä jo kahden ja puolen tunnin kohdalla. Yleensä sanonkin Emilialle, että tukkaa ei välttämättä tarvitse edes kuivata kunnolla, riittää että sen puhaltaa puolikuivaksi vähän mitenkuten.

Tänään oli kuitenkin eri ääni kellossa, sillä vuorossa oli ekan kerran kahteen vuoteen jotain uutta pienoisen tukkakriisin tuloksena. Kyllästyin siis totaalisesti siihen, että raidoituksen jälkeen mun päässä näkyy selkeä ja mua häiritsevä juurikasvu jo neljässä viikossa, koska ero kirkkaan vaalean latvan ja mun oman tummemman juuren välillä on sen verran suuri. Sitä ongelmaa taklaamaan toivoin Emilialta tyveen omaa väriä imitoivan sävyn, joka häivyttyisi latvaan päin sinne tänne sudituiksi balayage-raidoiksi, ja vielä entisestään kirkastetuksi kylmänvaaleaksi latvaksi. Balayage-värjäys pääsee parhaiten oikeuksiinsa hieman laineikkaassa tai kiharretussa hiuksessa, joten sen kunniaksi Emilia loihti vielä lopuksi tukkaan kevyttä lainetta.Ja mitä sitten sainkaan? Juuri presiis toiveideni mukaisen upean uuden tukan! Olen väriin aivan äärimmäisen tyytyväinen, ja kun tyvi vielä tuosta parin pesun jälkeen hieman vaalenee vastaamaan omaa tyveäni, on tucca ihan pööfekt. Tyvi värjättiin siis ihan tarkoituksella pikkiriikkisen omaa sävyä tummemmaksi, koska ruskealla värillä on tapana liueta vaalean päältä huitshelskattiin pesuissa. Latvan väri myös kylmeni ihan hurjasti laimennetulla vaalennuksella, ja kun pituudesta vielä karsittiin viitisen senttiä pois, on tukan yleisilme nyt ihan kertakaikkisen fressi, mutta tukka ylettyy silti edelleen rintojen alle. Mihinkä sitä tiikeri raidoistaan ja niin edelleen... Pitkä tukka nyt vaan on se mun juttu ihan ehdottomasti, ja kun pituutta on jo näin reilusti, en koe viidenkään sentin pois napsimisen useampaan kertaan vuodessa näkyvän juuri missään, koska pituus on kauttaaltaan niin hyvässä kunnossa.

Olen vaan fiilistellyt koko päivän uutta tukkaa, enkä malta odottaa lauantaita, kun pääsen likkojen kanssa ulkoilemaan ja saan laittaa päälle kivan mekon ja kähertää tukan kauniille kiharoille taas!

Mielipiteitä uudesta rakkaustukasta, anyone?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

11 comments:

 1. Tosi kiva lopputulos, kauniin luonnollinen mutta särmä kuitenkin! Haha, samassa penkissä tuli istuttua viime viikolla ja lopputulos ihastuttaa edelleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, A! Mä just samoilla mielin täällä. :) En ihmettelen, Emilia on superhyvä värien kanssa! <3

   Delete
 2. Huiii kun hyvä sävy! Tykkään tositosi paljon :)

  ReplyDelete
 3. Ihana, ihana! Oot sä kyllä semmonen tukkajumalatar <3

  ReplyDelete
 4. Uuh, toi ON upee!! En jaksa odottaa että näen sen livenä! Pus <3

  ReplyDelete
 5. Ihanat hiukset ja upea väri.

  ReplyDelete
 6. Valkoinen tähdikkiOctober 11, 2015 at 11:12 AM

  On ollut niin hoppua, että on monen päivän postaukset lukematta. Mut hei, täällä taas. Ja uusi tukka on upea! Itse olen tullut siihen tulokseen, että väri/raidat tuovat toivottua rakennetta mun hiuksiini, mut jätän nykyään radikaalimmat kokeilut muille. Mitä lähemmäs omaa sävyä mennään, niin sitä iisimpi se on myös ylläpitää kivana kampaajakäyntien välissä :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)