-->

Wining and dining

Oct 4, 2015

Mammani täytti pyöreitä jo vuosi sitten kesällä, mutta pääsimme juhlistamaan asiaa vasta viikko sitten, istahtaessamme Kappelin hurmaavaan pöytään illalliselle koko perheeni voimin. Koska tyttäret jäivät kotiin lapsenlikkojen kanssa, oli asukin helpompi suunnitella, kun ei tarvinnut ottaa huomioon käytännöllisyyttä lainkaan.
Varmaan juuri siksi vedinkin jalkaani näyttävät luottokorot mustavalkoista asua täydentämään ja punasin huuleni lähes ainoaksi asusteeksi. Konjakkinen nahkatrenssi oikein huusi päästä ulkoilemaan, joten nappasin sen harteille hetken mielijohteesta ennen lähtöä ja se sopikin musta asuun tosi kivasti.

Ilta oli niin lämmin, että ihan todella tarkenin paljain nilkoin, koska takki oli lämmin. Säät ovat muutenkin suosineet tänä syksynä, ja juuri viimeksi tänään mietin miten kerrassaan omituista on, että ulkona tarkenee edelleen farkuissa, neuleessa ja kaulahuivissa. Viikkari on ollut suht täysi, sillä olemme koko sakki jo toisen flunssa kourissa kolmen viikon sisään, minkä lisäksi olen tutustunut tilapäisesti yh-mammailuun, miehen karattua poikien kanssa viikkarireissuun Tanskaan. Apua sain onnekseni tyttöjen isovanhemmilta eilen, ja tänään kurvaamme tyttösten kanssa omien vanhempieni luokse syömään. Toivotaan, että flunssa hellittäisi otettaan pian, sillä ensi lauantaina on tarkoitus suunnata syömään ystävien kanssa ja kuluttaa myös loppuillasta jonkun keskustan yökerhon parkettia.
H&M shirt | SECONDHAND leather trench | H&M pants | MICHAEL KORS heels | CHANEL bag | QUAY OF AUSTRALIA sunnies | BESO HELSINKI sterling silver bracelet
Kahden kilon kosmetiikka-arvontaan on mahdollista osallistua vielä huomiseen keskiyöhön asti täällä. Kivaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Huuiii miten hyvältä näytit!!!

  ReplyDelete
 2. Upea takki! Ihan mahtava second hand-löytö. Tulee mieleen oma muinainen, vaalea nahkatrenssini, johon onnistuin sotkemaan kuulakärkikynää. Vein sen puhdistettavaksi pesulaan, ja se tuli takaisin värjättynä ja oli kuiva kuin korppu. Minulle korvattiin puolet takin hinnasta. Olin niin vihainen, että ei edes kysytty, haluanko takkia värjättävän, mutta ilmeisesti puhdistus oli mennyt pieleen, ja jälkiä yritettiin peitellä näin. Mitään pahoitteluja en myöskään saanut. Harmitti ihan vietävästi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, olin itsekin ihan pähkinöinä tästä, ja hintakin vain 17 e muistaakseni! :D

   Ai hitsi miten tylsä juttu tuo takkisi kohtalo, voin vaan kuvitella miten raivoissasi oot ollut, jos rakas vaatekappale pilattu ensin, ja vielä yritetty peitellä hommaa sen päälle. :/

   Delete
 3. Kaunis asu! Nyt kylmenikin sitten rytinällä, ei paljon tarkene paljain nilkoin. Kivaa uutta viikkoa, kohtahan sinäkin juhlit synttäreitä (mulle jää nämä lokakuiset mieleen :)).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Katja! Jep, yöpakkaset on täällä taas. :D Sitä samaa sulle, paitsi oikeastaan jo viikkaria, tsih. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)