-->

Beach

Nov 29, 2015

Harmi, että otsikossa ei viitata etelänhetelmään, vaan hyiseen ja harmaaseen kotimaiseen rantsuun, jolla mies nappasi viime viikonloppuna musta asukuvat. Taas mentiin ihan hilikunkilikun valon kanssa, sillä aurinko pirulainen laskee mailleen jo neljän maissa, ja jos haluaa saada kuvista tarkkoja, on syytä olla asialla ihan viimeistään puoli neljän maissa. Aikamoista!

Asussa käytiin vanhempieni luona herkkupatojen äärellä, viettämässä oikein rattoisa sunnuntai-iltapäivä. Neulemekoista on tullut mun uusia luottovaatteita, tosin tämä kirppikseltä löytynyt musta kaveri on ehkä inan liian lyhyt mekoksi, mutta on poolokauluksensa ja ylipitkien hihojensa vuoksi onneksi niin nunnamainen malliltaan, ettei viisi senttiä liian lyhyt pituus (ehkä?) liiemmin haittaa. Ensi kerralla taidan kuitenkin pukea "mekon" jonkun kunnon alaosan kanssa, kuten esimerkiksi housujen, ja leikkiä sen olevan paita tai ihan maksimissaan tunika.
ST JAMES wool coat (similar *here and *here) | ZARA ankle boots (similar *here and *here) | REBECCA MINKOFF MINI MAC bag *here, *here and *here | H&M knit dress (similar *here and *here) | H&M hat (similar *here) | BESO HELSINKI bracelet by me

 


Melkein kokomustaa asua piristin tummansinisellä takilla ja vaaleansinisellä laukulla, aikamoista! Hattukin piti saada päähän kylmän päivän kunniaksi, ja koska ainoa omistamani malli on tuollainen lerppana ja naisellinen, ei vaihtoehtoja paljon ollut. Haaveilen maskuliinisemmista hatuista alituiseen, mutten ole vielä törmännyt sen malliseen yksilöön, joka istuisi mun ilmeisesti suht suureen päähän toivomallani tavalla. Tuo Henkkiksen kirppisyksilö palvelkoon siis siihen asti.

Mies oli kunnon mussucca suostuessaan ottamaan kuvat; keli oli meren rannalla tuona päivänä absoluuttisen hyinen ja viima vei kylmyyden luihin ja ytimiin asti. Viimeinen kuva on mun suosikki, siinä on ihan ehdottomasti sitä jotain.

*Mainoslinkki

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

  1. Replies
    1. Heh, kiitti! Ei ehkä mun suosikkimalli, mutta menettelee paremman puutteessa kun hinta oli euron... :D

      Delete
  2. Lyhyt helma tai ei, mut kokonaisuus huippuhyvä! Ihan lempparijuttu on tuo musta rannekoru <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)