-->

BESTSELLER SS16

Nov 1, 2015

Kävimme kirpun kanssa viime viikolla katsastamassa Bestsellerin SS16-mallistot tunnelmallisessa The Cockissa. Bestsellerin jutuissa on aina niin kiva käydä, kun paikalla on hymyileviä kasvoja ja kauniita vaatteita. Tämäkään kerta ei pettänyt; kevät-kesä 2016 näyttää hempeän pastelliselta hippusella seitsemänkymmentälukua. Mokka ja etniset vibat ovat edelleen vahvoilla ensi keväänäkin, joten älä pakkaa vielä hapsutunikoja ja mokkahameita pois, vaan yhdistä ne vaikka farkkuun ja neutraaleihin safarisävyihin talven lumien sulettua pois. Itse fiilistelen kevääksi pastelleja, vaaleaa mokkaa ja harmaan sävyjä. Alla omat tärppini mallistoista.
Viimeisessä kuvassa suloinen ja takkutukkainen pikku avec, nauttimassa tyytyväisenä välipalaa The Cockin ylitsepursuavasta lounaspöydästä. Lapskulta sai vatsansa täyteen pehmoisella leivällä ja salaatin päältä noukituilla mansikoilla. Siinähän sitä jo olikin ruokaympyrän kaikki lohkot kohdallaan, hehe... Joskus näin, ei paljon tuntunut neidin menoa haittaavan!

Palataan ensi viikolla Indiedays-hulinoiden tunnelmiin, josko toimituksen kuvista saisi tänne bloginkin puolelle pienen maistiaisen iltagaalan Halloween-maskista, joka jäi tottakai kuvaamatta, koska pimeys. Pienen maistiaisen siitä löydät blogin Instan puolelta, klik klik.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)