-->

Instrumentarium X Heritage Swarovski

Nov 11, 2015

Yhteistyössä: Instumentarium & Indiedays

Mitä tulee ensimmäisenä mieleen kuullessasi sanan "Swarovski"? Aivan, tuhannen kimaltavat ja valossa prisman kaikissa sävyissä säihkyvät kristallit. Ehkä siksi olin hieman epäluuloinen kuullessani ekaa kertaa Instrumentariumin uudesta lasimallistosta, jonka Heritage-merkkiset pokat on kuorrutettu, arvasit oikein, juurikin Swarovskin legendaarisilla kristalleilla. Bling ei nimittäin ole ihan sitä ominta tyyliäni, joten olin varsin skeptinen malliston suhteen, ennen sen näkemistä.
Päästyäni hipeltämään kehyksiä lähemmin Indiedaysin taannoisessa Bloggers Inspiration Day:ssa, huomasin pokien kuitenkin olevan vähintäänkin katseen kestäviä, sillä mallistosta löytyi blingiä myös maltillisemmasta kimalluksesta pitäville. Kokeilin itse päähäni mustia ja leveitä pokia, joista tuli juuri oikealla tavalla mieleen skidit opettaja-vibat. Pokien jujuna oli niiden sankojen päätyihin kiinnitetty kristallimurska, joka oli jopa hieman rock, etenkin jos pokien väriksi valitsi mustan. Olikin kiva huomata, että niinkin tunnettu brändi kuin Swarovski uskalsi astua niin sanotusti boksin ulkopuolelle ja luoda sen perinteisemmän blingin sijaan myös jotain erilaista ja hillitympää. Jos satut kuitenkin olemaan räikeämmän säihkeen ystävä, on mallisto taatusti mieleesi, nimittäin sitä odotettua kimallusta löytyy malliston pokista aivan taatusti!


Kuvat: Tim Kiukas

Mallisto on saanut inspiraationsa menneiden aikojen glamourista ja sen todella huomasi, suurin osa malleista oli siroja, ilmavia ja hyvin naisellisia. Heritage haluaa brändinä edustaa asiakkailleen luksusta, mikä tulee esille korkeiden valmistusmateriaalien ja ajattoman designin kautta. Yhteistyömallistoa myydään yksinoikeudella Instrumentariumeissa.

Jos sisäinen harakkasi heräsi, suosittelen klikkaamaan hetinytäkkiä Instrumentariumin sivuille, missä näet tarkemman sortteerauksen malliston pokista.

Ja hei, samallapa saatiin tännekin kuva kyseisen päivän asusta - aika perusvaatteilla kyllä menin. Toisaalta miksipä ei, sillä farkut, kauluspaita ja karvaliivi toimivat aina. Otinpa myös ensi kertaa osaa tuoreeseen skinny scarf -villitykseen, joka toimitti kivasti solmion virkaa muuten kovin simppelissä asussa.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Tiedätkö, en livenä edes tajunnut että sulla on huivi, näytti niin osalta paitaa. Piti nytkin kuvista uudelleen katsoa mistä puhut. :D Minä meinasin myös valita nämä mustat, mutta kun yllytit niin otin ne toiset. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, ovela veto oli valita paidan värinen huivi. :D Ne oli musta tosi hauskat sun päällä! :)

   Delete
 2. Hei kaunis rilliharakka, mulla olis sulle jotain: http://www.peaceandstyle.fi/2015/11/mokkahame-ja-kolme-isoa-kysymysta.html

  Puss! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kih kih, kiitti Anskuli! :) Hoidossa on jo, ihme kyllä. ;) XO

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)