-->

Kasvohoito Mandarin Spa:ssa + alennuskoodi

Nov 18, 2015

Helsingissä sijaitseva Mandarin Spa on SKY-Cidesco-kosmetologi Sini Linnavirran omistama ja luotsaama kauneuden keidas, missä mielen lisäksi lepää myös silmä. Tutustuttuani Siniin Nannic-hoitojen yhteydessä jo vuoden alkupuolella, sanoin hänelle ensimmäistä kertaa sisään astuttuani paikan olevan yksi kauneimmista koskaan näkemistäni hoitoloista .

Kuten kuvistakin voi havaita, on sisustaminen selvästi Sinin sydäntä lähellä. Mandarin Spa on kaukana niistä kliseisistä hoitoloista, jotka hohtavat valkoisuuttaan ja jonka silmiä särkevän hohdon rikkoo vain yksinäinen pinkki orkidea. Mandarin Spa on tyylikkään kotoisa ja selvästi emäntänsä näköinen ja oloinen; siellä tuntee olonsa tervetulleeksi, eikä vähiten Sinin välittömän ja mukavan luonteen takia.

Nannic-radiofrekvenssihoito puhui myös puolestaan: täydellinen paketti sisälsi kuorinnan, itse radiofrekvenssikäsittelyn ja loppunaamion, jonka jälkeen iho oli silmin nähden virkistynyt ja kasvojen ilme kohonnut. Parhaat tulokset radiofrekvenssillä saadaan herkille silmänympäryksille, turvotusherkille luomille ja kasvojen veltostuneelle iholle. Ja kuten näistä kuvista huomaa, on hoito äärimmäisen tehokas myös vartalon iholle!

Nautin hoidosta täysin rinnoin, ja käytin toki osan ajasta nuokkumisen ohella kysellen Siniltä alan salaisuuksia. Näin pikkujoulukauden ja joulun lähestyessä Sini halusi muistaa myös HOME AT LAST:n lukijoita ihanalla tarjouksella, joka oikeuttaa teidät -15% alennukseen kaikista normaalihintaisista hoidoista, jotka varataan välillä 18.11-18.12.2015 Tarjouksen lisäksi saat myös yllätyslahjan silmiesi kauneudeksi hoidon yhteydessä. Alennuksen saat hyödynnettyä mainitsemalla varauksesi yhteydessä koodin HOME AT LAST. Meikkipohja levittyy kasvoille ennen firman pikkujouluja yllättävän kepeästi, kun takana on rentouttava kasvohoito. Tai jos olet laillani juuri käynyt hoidossa, ilahduta ihmeessä jotain läheistäsi lahjakortilla rentouttavaan tai kiinteyttävään hoitoon jouluksi!Sanomattakin selvää, että suosittelen Mandarin Spa:ta ja Sinin osaavaa palvelua täydestä sydämestäni, käynti hoitolassa hivelee kaikkia aisteja, eikä kasvojen freesaantunut ilmekään ole pahitteeksi.

Milloin sinä olet viimeksi käynyt kasvo- tai vartalohoidossa?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.


Yhteistyössä Mandarin Spa ja Nannic.

4 comments:

 1. Mä niin tarvitsen kasvohoitoa! :) Olisi ihanaa, jos vois käydä säännöllisin väliajoin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt meet Sinille, hän on niin kiva tyyppi! Ja toi ale on aika bueno kanssa. Nassu juhlakuntoon! ;)

   Delete
 2. Kiitos käynnistäsi. Taru. Mahtavaa että ehdit hoitoon. :) Ja miten kivasti kirjoititkaan, kiitos paljon. Yllä siellä jo joku kyselee kasvohoitoa, tervetuloa, soita vaikka heti minulla nyt ke hyppytuntu tuonne klo 15 saakka, 040-7705644 tai netistä voi kätevästi varata. Muista mainita Home at last alekoodi. Täällä ollaan ihan Kampin kauppakeskuksen kupeessa, WELCOME! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivasta asiasta on helppo kirjoittaa kauniisti, Sini! :) Ihanaa loppuviikkoa, kuulemiin. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)