-->

Kauniit kynnet helposti

Nov 6, 2015

Huomentapäivää, arvon väki! Näin tulevan viikonlopun kunniaksi vinkkaan teille jo muissakin medioissa näkyneestä nerokkaasta keksinnöstä, joka ei sinänsä ole mikään upouusi juttu. Kyseessä on niinkin yksinkertainen hökötys kuin kynsilakanpoistopurkki, johon sormi pyöräytetään sisälle, ja kas, kuin taikaiskusta lakka on poissa kynsien lisäksi myös kynsinauhoista. Hökötyksellä on nimikin, *Lumene Gloss & Care Express Kynsilakan Poistoaine.
Mekanismi on todella simppeli: purkin sisällä on näpsästi muotoillun vaahtomuovin lisäksi itse lakanpoistoaine, joka mahdollistaa erillisten vanulappujen ja niiden nukan kanssa pelaamisesta luopumisen täysin, ainakin normaalien lakkojen kohdalla. Itse pistin purkin normilakan lisäksi oikeaan tulikokeeseen: kynsiltä löytyi viime lauantain kemujen jäljiltä kolme kerrosta erilaisia glitterlakkoja, joiden poisto vaatii yleensä vähintään napalmia onnistuakseen ilman totaalista hermojen menetystä.

Purkki ei valitettavasti ihan lunastanut odotuksiani tiukassa istuvien hilelakkakerrosten osalta, sillä sain pyöritellä sormiani aika tovin purkissa, ennen kuin suurin osa lakasta oli kadonnut kynsiltä. Homma vaati myös perinteisen vanulappuviimeistelyn, ja viimeiset suurimmista glittereistä jouduin rapsimaan kynsiltä käsin, aargh. Purkkia en siis välttämättä suosittele hilelakkojen poistoon myöskään siksi, että sormien iho ei välttistä tykkää kovinkaan mannaa tujussa poistoaineessa liotuksesta. Perinteisessä vanulappumetodissa on sentään se hyvä puoli, että hilelakkoja voi muhitella poistoaineessa vain kynnen puolelta, eikä myrkkyä tarvitse sivellä koko sormelle ihoa kuivattamaan.Mutta kuten jo todettu, purkki on nerokkaista nerokkain keksintö hileettömien lakkojen poistoon, ja myös kuvan upea Sally Hansenin tummaakin tummempi munakoison sävyinen lakka (*Boho a-Go-Go lähti kynsiltä ihan hujauksessa. Lakasta tuli muuten ihan kertaheitolla mun uusi talvisuosikki, se on aivan hurmaavan tumma, olematta silti kuitenkaan musta. Mustallekin on paikkansa, mutta aina sitä ei jaksa katsella kynsillä. Etenkin tummien lakkojen kanssa purkki on lyömätön, sillä itse ainakin vihaan tummien lakkojen poistoa ja sitä, kun suurin osa lakoista löytyy vanulappupelin jälkeen kynsinauhoista.

Suosittelenkin purkin hankintaa äärimmäisen lämpimästi jokaiselle, mun lakkausaktiivisuus nousi just ihan uusiin svääreihin sen myötä. Omalla kohdallani laiskuus nimittäin iskee yleensä juuri poistamisen kohdalla, joten olenkin ennen kulkenut aivan liian usein rispaantuneet lakat kynsilläni, mutta kuulkaa, se on loppu ny!

Ovatko kynsilakanpoistopurkit tuttuja teille?

*Saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)