-->

Knit time of the year

Nov 9, 2015

Sain viime viikolla valita blogiyhteistyön merkeissä House of Brandonin tuotevalikoimasta pari suosikkia omaan kaappiini, ja pitkän pohdinnan jälkeen yhdeksi valinnaksi päätyi tämä kuvassa vain vilaukselta näkyvä ihana ja pehmoinen Vilan Boom Oversize Dress harmaana.

Luonnollisesti mulla oli taas aikomus otattaa siitä ihanat asukuvat, jossa sen muhkea pehmoisuus ja hauska malli pääsisivät paremmin oikeuksiinsa, mutta koska muotibloggaajan vuoden vaikeimmat olosuhteet, kuvaajan puute ja valon vähyys, saatte toistaiseksi tyytyä tähän pikku kurkistukseen mekosta päälläni. Mallin päällä mekkoa pääsee ihailemaan tästä harmaana ja tästä beigenä, ja koosta vinkkaan sen verran, että itse valitsin asiaa hetken pohdittuani suoraan L:n, koska halusin mekon todella olevan löysä päälläni, enkä nuolevan lanteita. Valinta osui tismalleen nappiin, ja yritänkin värvätä pikkuveikan kuvaamaan mekon päälläni paremmalla onnella ensi viikonloppuna, jotta saatte siitä vähän paremman kuvan!


*VILA dress | BESO HELSINKI & *SYSTER P braceletsMateriaali on toimiva sekoitus villaa, mohairia ja keinokuituja, ja mekko on päällä todella lämmin, muttei kutita, mikä oli positiivinen yllätys. Villassa kun on aina se riski, että vaate kutittaa päällä ärsyttävästi. Pituuskin oli juuri sopiva, eli mekkoa ilkeää huoletta käyttää mustien sukkisten kanssa ilman vilauttelun vaaraa. Kaiken kaikkiaan olen ihan super tyytyväinen tähän valintaan, eikä ihmekään että mekko on päässyt päälleni jo kahdesti, vaikka se saapui luokseni vasta viime viikon lopulla.

House of Brandon muuten ylpeilee nopealla toimituksellaan, eikä turhaan, oma tilaukseni oli lähikaupan pakettipisteellä jo seuraavana päivänä tilauksen jättämisestä! Tämä on itselleni netistä tilatessa suuri plussa, sillä olen monesti tilannut vaatetta joitain juhlia varten viime tinkaan, ja sitten onkin käynyt niin tylsästi, ettei paketti olekaan ehtinyt perille ennen kemuja. House of Brandonin kanssa siitä ei tarvitse huolehtia, ja mikä parhainta, asiakaspalvelu oli myös nopeaa ja kohteliasta, kun halusin palauttaa pari tilaamani tuotetta niiden osoittauduttua mulle epäistuviksi. Toimitus ja palautus ovat myös ilmaisia, mikä ei nykyään ole mikään itsestään selvyys.

Mä jään muhimaan tänne neuleeni sisälle ja toivotan teille oikein ihanaa viikon alkua, kuullaan myöhemmin uuden arvonnan ja edellisen voittajan tiimoilta.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. *Saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Aivan täydellisen värinen neule ja sopii sinulle todella hyvin! ❤️ Ihailin tätä kuvaa jo Instassakin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti, Jenna! Tykkään itsekin mekon harmaan sävystä, se on ihanan kylmä ja tarpeeksi vaalea mun iholle. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)