-->

Monitoimipaletit The Body Shopilta

Nov 23, 2015

Täällä kerroin saaneeni blogitestiin The Body Shopin uuden talvikokoelman meikkejä, joihin ehdin viime viikolla tutustua hieman tarkemmin. Kuvien meikki syntyi kahta palettia yhdistellen, ja silmämeikin lisäksi huulet ja posketkin on meikattu luomiväreillä.Olen aina tykännyt kuvan tyylisestä smokey eye:sta, jossa koko liikkuva luomi väritetään yhdellä tummalla sävyllä, ja keskelle luomea jätetään vaaleampi alue, joka vilkkuu hauskasti silmän ollessa raollaan tai kiinni. Valkkasin Silver-paletin yönsinisen smokey eye:n tummaksi sävyksi ja korostusväriksi Gold-paletin kylmän kullan sävyn. Koska tarkoituksena oli vielä lähteä ihmisten ilmoille ystävien kanssa syömään, jätin rajaukset tarkoituksella pois meikistä, enkä lisännyt mukaan irtoripsiä, kuten olisin tehnyt normaalisti juhlameikkiä varten. Häivytin sinistä vielä inauksen kulmaluuta kohden Gold-paletin vasemman ylänurkan punertavalla sävyllä, jota löytyy meikistä myös huulilta.

Meikin pigmentistä sen verran, että jätin silmämeikin tarkoituksella aika haaleaksi, sillä en viihdy arkena tummassa meikissä lainkaan. Lopputuloksesta olisi saanut halutessaan varmasti kymmenen kertaa dramaattisemman, jos olisi hyödyntänyt sinisen sävyn koko pigmenttiä, tai vaikka kostuttanut luomiväriä ennen levitystä!

Huuliin toteutin hauskan liukuvärin kosteilla luomiväreillä, jonka tosin pyyhin ennen lähtöä pois, sen verran raflaava meikistä omaan makuuni tuli yhdessä smokey eye:n kanssa! Huulimeikistä saisi vielä vetävämmän, jos luomivärin päälle lisäisi vaikka vaseliinia kiiltoa tuomaan. Liukuvärin tummempi sävy on Gold-paletin vasemman alanurkan violetti. Huulista tuli kivasti ysärihenkiset, ja jollain omituisella tavalla huulimeikki jopa sopii mielestäni kimppaan silmämeikin kanssa. Poskille sipaisin hiukan Silver-paletin ruusuista vaaleanpunaista. Kulmien alle, poskiluun korkeimpaan kohtaan ja amorinkaarelle tuputtelin kämmenelle ensin tupsuttelemaani hohtopuuteria, joka teki ilmeestä ihanan kuultavan.Mitä mieltä olette meikistä, ja oletteko koskaan kokeilleet käyttää luomivärejä muunkin meikin tekemiseen?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Vitsi noi huulet on mageet!!! Siis aivan mieltsit <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kiitti muru! <3 Jotain vähän erilaista ainakin, jos ei muuta. :D

   Delete
 2. Ihana meikki, nää TBS:n uudet paletit on makeita. En ole tainnut huulille pistää koskaan luomiväriä, mutta poskipunina ja highlightereina olen käyttänyt muualla kasvoilla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Jonna! On kyllä todella laatu kohdallaan niissä, etten sanoisi. Meikeillä on kiva leikkiä. ;D

   Delete
 3. Vau, onpa taitava meikki! Ja kauniin väriset silmät sinulla.

  ReplyDelete
 4. Todella kaunis! :)

  pienet.suloisuudet

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)