-->

Oversize knit outfit 2/3

Nov 22, 2015

Sain Anskulta ja Saralta kolme kovaa kysymystä erään blogihaasten muodossa ja päätin kerrankin tarttua haasteeseen kiinni. Pidemmittä lätinöittä itse kysymyksiin, siis!1. Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

Mä olen jo vuosia tiedostanut kiitollisuuden voiman ja olen sen lisäksi viime aikoina entisestäänkin kiinnittänyt huomiota siihen, että muistan jatkuvasti iloita upeista asioista elämässäni, olivat ne sitten pikkuriikkisiä tai suuren suuria. Listan kärkipäästä löytyy tietysti perhe ja ystävät, mutta myös arjen pikkuhetket tuovat hymyn huulille ja kiitollisuuden sydämeen. Vasta uudelleen löydetty liikkumisen ilo lenkkipolulla uuvuttaa mut arki-iltaisin, mutta tuo ihan hurjan määrän puhtia olemukseeni.

Olen jo pitkään listannut viisi asiaa joka iltaa mielessäni ennen nukkumaan menoa, jotka ovat sinä päivänä saaneet mut tuntemaan kiitollisuutta. Suosittelen tätä tapaa lämpimästi, näin päätät jokaisen päivän positiivisella nootilla, vaikka takana olisi ollut tiukkakin rutistus. Joskus asiat ovat aivan miniskuukkelin kokoisia, ja toisinaan kiitollisuus syntyy suuremmista kokonaisuuksista.

2. Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?

Mä tietyllä tavalla haluan uskoa siihen, että elämässä ei kannata liiemmin katua tekemiänsä valintoja, ellet nyt sitten ole murhannut naapuriasi siksi, että se oli puhaltanut syyslehdet sun puolelle pihaa uudella puhaltimellaan... Mieluummin ottaa opiksi sellaisista jutuista jotka eivät menneet kuten elokuvissa, ja muistaa seuraavalla kerralla miettiä valintojaan tarkemmin.

Kukaan meistä ei varmaankaan olisi se ihminen, mikä olemme ilman satunnaisia karikoita, mutta jos ymmärtää niiden myös opettavan jotain elämästä, ovat negatiivisetkin kokemukset tietyllä tapaa olleet arvokkaita. Ja mitäpä sitä ruinuttamaan jos kakka on niin sanotusti jo housussa, eikun pesun kautta uusi vaatekerta päälle ja kohti uusia pettymyksiä, eiks?

3. Mikä on mielestäsi elämän tarkoitus?

Kyllä mä vahvasti uskon siihen, että onnellinen olisi kiva olla. Mieluummin useammin kuin harvemmin, ja mieluummin syvästi kuin vain pinnallisesti. Uskon myös siihen nykyään enemmän kuin koskaan, että aikaa tulee viettää sellaisten ihmisten ympäröimänä, jotka antavat yhtä paljon kuin ottavat, tuovat hymyn huulille ja tarjoavat ilollaan ja älyllään uusia oivalluksia. Ruuhkavuosien tiimellyksessä aikaa ystäville on muutenkin niin rajatusti, että vietän tuon arvokkaan ajan mieluiten samanhenkisten ihmisten kanssa, yhteisistä mielenkiinnon kohteista ja puuhista nauttien. Perhe on sekä omalta että miehen puolelta onneksi niin mielestä seuraa, että heidät lasketaan automaattisesti mukaan tähän porukkaan!

Hyvän energian ja positiivisuuden voiman olen myös huomannut vuosia sitten, oltuani pitkään varsin negatiivinen ihminen, pitkälti siksi, että mulla oli hiton huono olla omissa nahoissani. Myrkkyä tuli tihkuttua vasemmalle ja oikealle, ja ikävä kyllä sitä saa, mitä tilaa. Tajuttuani tämän yksinkertaisen asian ja positiivisen ajattelun voiman, olen jatkuvasti pyrkinyt kehittämään ajattelutapaani siihen suuntaan, ja kah, sehän toimii kuin junan vessa. Mulle on aivan sama kuinka kliseisenä muut tätä tapaa pitävät, jos se kerran toimii omassa elämässäni. Eli käytännössä sitä positiivista energiaa, nallekarkkeja ja keijupölyä tursutaan 24/7 joka suuntaan, ja paskan päivän yllättäessä ryvetään hetki ja maristaan vaikka kavereille siitä, kuinka perseestä kaikki onkaan. Kun on ryvetty hetki huonossa olossa ryhdistäydytään, ja jatketaan plussamerkkisellä fiiliksellä taas! Suosittelen tätäkin kaikille, se on aika kivaa, kun sen voiman vihdoin tajuaa.
H&M jeans | ZARA heels | *VILA knit dress | EBAY faux fur vest | CHANEL bag | SECONDHAND necklace | BESO HELSINKI leather and silver bracelets

*gifted


Huh, aika diipiksi meni näin viikonlopun kunniaksi... Itse haluaisin lukea kaverusten Camillan ja Kristiinan vastaukset samoihin kysymyksiin!

Kuvituksena minipostaussarjan toiset asukuvat, joihin asustin neulemekon leveälahkeisten farkkujen, karvaliivin ja wedge-nilkkurien kaveriksi.

Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

8 comments:

 1. Kävin lukemassa! Kiva kuvauspaikka teillä ollut! Leppoisaa sunnuntain jatkoa! :)

  ReplyDelete
 2. Viisaita sanoja.
  Positiivisen ajattelun voima on todellista. Silloin kuin ei jaksa olla positiivinen, voi tosiaan illalla ennen nukkumaanmenoa miettiä sen yhden jutun, edes pikkiriikkisenkään, mikä tässä minun elämässä on ihan hyvin.
  Ihana tuo harmaa neule <3
  Mukavaa sunnuntai- iltaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just niin. Ja aina kun oikeasti alkaa paskanakin päivänä miettimään niitä hyviä asioita, ei lista kyllä jää siihen yhteen. Ja temppu onkin se rypeminen, toki se on ihan ok hetkellisesti, mutta aina kantsii kuitenkin muistaa myös ne hyvät asiat, että homma pysyy balanssissa. ;) Kivaa viikkoa sinulle! :)

   Delete
 3. Oh no, jo toisaalta samainen haaste! Tämä vain osui ja upposi, varsinkin kysymys numero kaksi, jota olen viimeaikoina vähän murehtinut.. hehe.. ;)

  Tuo positiivisuus juttu on niin totta.. Itse olen yrittänyt mielessäni hokea asioita joista olen kiitollinen, silloin kun iskee se paska pvä. Silloin kun sekään ei toimi, vaan tekisi mieli heitellä ihmisiä haloilla, niin keskityn muistelemaan lauseita Turkiksi, jolloin ei vain pysty ajattelemaan muuta, kun on pakko keskittyä! :DD Toimii ihan pirun hyvin..

  Oot ihana ja nähdään iiiihan liian harvoin. pus

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun teit. :) Se vaatii kauheesti treeniä, eikä siltikään aina onnistu. ;) No hei, millon uudet treffit? <3

   Delete
 4. Jännä kuule mut mun on tosi vaikeaa nähdä sut negatiivisena tyyppinä myrkyttämässä muita <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, no joo, olin vähän erilainen tyyppi ennen. :D Kiitti kuitenkin, kai mäkin jotain olen oppinut vuosien varrella! ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)