-->

Oversize knit outfit 1/3

Nov 15, 2015

Sunnuntaita, tyyppendaalit! Minne se viikonloppu taas hurahti? Tuleeko muillekin aina sunnuntai-aamuna sellainen fiilis, että arki huohottaa jo niskaan? Vaikka tässä eletäänkin jo viikon viimeistä päivää, yritän muistan nauttia illan rippeistä, koska päivä oli erinomaisen onnistunut. Sitäpaitsi mulla on teille ihan stosi kivejä kuveja eiliseltä, kun käytiin pikkuveikan kanssa vähän kuvailemassa yhtä minipostaussarjaa varten.

Käytännöllisenä ihmisenä olen aina viehtynyt postauksista tai postaussarjoissa joissa tarjoillaan lukijoille enemmän kuin yksi asu koottuna yhden vaatekappaleen ympärille, joten kun sain tämän ihanan neuleen *House of Brandonin kanssa vastikään aloittamani yhteistyön vuoksi, päätin tehdä kolme asua sisältävän minipostaussarjan sen ympärille.

Kyseinen neulemekko valikoitui sarjaan mukaan yksinkertaisesti siksi, että se on tällä hetkellä yksi vaatekaappini järkevimmistä, mukavimmista ja suloisimmista vaatteista. Oversize-malli on äärimmäisen armollinen myös pallero-päivinä, kun normaalisti mitoitetut vaatteet tuntuvat kiristävän päällä ja ahdistavan päänuppia. Villasekoite on materiaalina sekä pehmoinen että lämmin, ja kylmä harmaa väri sopii yhteen oikeastaan aivan kaiken kanssa.H&M coat | *VILA dress | ADIDAS sneakers | EBAY wool scarf | BALENCIAGA bag | ZEROUV sunnies | MICHAEL KORS watch | H&M beanie | BESO HELSINKI and *SYSTER P bracelets


*gifted

Neulemekko on myös äärimmäisen kiitollinen asustettava; se taipuu tämän ekan asun tyyliin aivan arkiseen menoon, mutta kun kengiksi vaihtaa korot, on sen ilme taas aivan erilainen. Tämä eka asu oli musta kerrankin ihan täydellisen onnistunut ja aivan mun näköinen. Rento, kasuaali, mutta silti skarppi. Addun Superstarit ovat eräät tämän hetken lempikengistäni, ne jalassa on kuin aamutossuilla sipsuttelisi! Ja mikä riemu olikaan kun aurinkolaseille oli eilen oikeasti tarvetta, ilma suosi meitä toden teolla, sillä harvoin marraskuun puolessa välissä saa nauttia aurinkoisesta säästä ja melkein kymmenen asteen lämpötiloista. 

Mekon löydätte *tämän linkin takaa, ja jos ette ole harmaan ystäviä, on samasta mallista tarjolla myös kaunis vaalea *beige versio, jonka hankintaa olen itse alkanut vakavasti harkita. Mitä sanotte uudesta postaussarjasta, joo vai ei? Ajattelin laajentaa sitä muihinkin vaatteisiin, koska tykkään itse käyttää samoja vaatteita toistuvasti, ja niiden uudelleen asustaminen on aina hauska haaste muodin ystävälle.

House of Brandonin takkivalikoimasta saa muuten -20% vielä sunnuntain ajan koodilla TAKIT20, klik klik shoppailemaan siis.

Suloista sunnuntain jatkoa kaikille, kuulemiin ensi viikon puolella!

*Mainoslinkki

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)