-->

Pimeän tullen

Nov 4, 2015

Hoi asukuvat, missä olette? Lyhyesti ja ytimekkäästi ilmaistuna, niitä ei oikein ole. Pimeä laskeutuu pilvisinä päivinä jo puoli viiden maissa, ja viikonloput mennään poikkeuksetta hirveällä tohinalla lasten kanssa paikasta A paikkaan B. Että silleen. Arvatkaapa ärsyttääkö? Ihan hitosti. Asukuvat on ehdottomasti mun top kolme -lempparipostausten joukossa, joten tämä niiden akuutti ja huutava puute todella kismittää. Kahden lapsen kanssa ei todellakaan ole mahdollisuutta lähteä kuvaamaan niitä erikseen, ellei tiedossa ole vahtia tytöille. Ja kun on vahti tytöille, pitäisi valita noin viidentoista muun asian väliltä, koska aikaa on aina tietty rajattu määrä käytettäväksi omiin juttuihini...


CHANEL bag | SAINTS AND MORTALS coat (similar *here and *here) | ZARA ankle boots (similar *here and *here) | H&M t-shit | DIY necklace | WEEKDAY skirt (similar *here and *here)
Valivali ja niin eespäin. Mutta, koska en nykyään jaksa ihan hirveän pitkään piehtaroida negatiivisten juttujen parissa, toteankin että onpas nyt kuitenkin kiva että mulla on tälle viikolle ainakin nämä yhdet kuvat jakaa. Vaikka ovatkin ihan rakeiset, koska valo loppui taas kesken!

Palataan taas pian, tällä viikolla on vielä luvassa Indiedays-juttujen lisäksi pari kelpoa vinkkiä kauniille kynsille. Ja hei, huivi-arvontaan ehtii osallistua vielä tämän viikon täällä!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

*Mainoslinkki

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)