-->

Black tote craving

Dec 7, 2015

Hei vaan, tyypit! Näin se on vaan jälleen uusi viikko lähtenyt käyntiin ihan huomaamatta, jouluunkin on enää reilut pari viikkoa ja kaikki jouluhommat ovat vielä sopivasti tekemättä... Kaipa sitä myöhemminkin ehtii, tosin sain sentään jo kranssin ripustettua oveen ja mammalta perityt tonttuset aseteltua keittöön likkojen iloksi.

Olen jo hetkisen pohdiskellut mustan tote-mallisen laukun hankintaa, mutta koska jälleen kerran kriteerini ovat niin tiukat, en ole edelleenkään löytänyt tarpeeksi täydellistä mallia, joka ei maksaisi törkeästi. Kriteereinä on ainakin simppeli malli, tietyn sorttiset ja pituiset kantokahvat, määrätynlainen nahka, ja yksityiskohtienkin olisi oltava ihan juuri eikä melkein kohdillaan. Havahduin vasta pari päivää sitten Pinterestiä selaillessani Etsyn runsaaseen käsintehtyjen nahkalaukkujen valikoimaan, joiden myyjistä osa tarjoaa myös laukkumalliensa kustomointimahdollisuutta.


Löysin yltiöpäisen tarjonnan seasta ihanan minimalistisia malleja myyvän puolalaisen Misouin, jonka inan kiiltävästä mustasta nahasta valmistettu simppeli tote miellytti silmääni eniten. Pienen kirjeenvaihdon jälkeen selvisi myös se, että myyjä tarjoaa omien malliensa kustomointimahdollisuuden, joka sai mut entistä vakavammin pohtimaan kyseisen laukun hankintaa itselleni joululahjaksi - mikäli toivomani muutokset malliin voitaisiin toteuttaa kohtuuhintaan.

Oletteko te tilanneet Etsystä, ja jos olette, millaisia kokemuksia teillä on?

P.S. Kerastasen tuoteduon arvonta päättyy ylihuomenna, tästä ehdit vielä mukaan osallistumaan siihen!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Apua, miten ihana tuo on. Ja tuolta sun laittamistasi linkeistä paljastui lisää ihanuuksia... Meikäläisellä on ollut niin hullu loppuvuosi, että kommentointikin on jäänyt minimaaliseksi täällä blogimaailmassa. Mutta täällä ollaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on kyllä aika makea, mä haluaisin siihen tosin muutaman muutoksen, katsotaan onnistuuko! :) Kiva taas kuulla sustakin, aika monella varmaan vuoden loppu yhtä hulinaa. :D

   Delete
  2. Teethän (pliis!) jonkinlaisen raportin meille uteliaille sun kokemuksistasi, varsinkin jos/kun otat siihen hieman kustomointia. :)

   Delete
  3. Nyt tuli raportista sen pituinen, etten voikaan suositella ko. puljua lukijoilleni. Kustomointi osoittautui mahdottomaksi toteuttaa, olisin halunnut kahvoista kapeammat, jota eivät suostuneet tekemään. Sinänsä musta aivan ok, mutta tämän selvittämiseen meni 3 päivää, ja lisäksi sain ahdistella heitä monin viestein, ennen kuin tämä asia lopulta selvisi... Aikamoista! Ja harmittaa, kun sivuillaan on vaikka kuinka paljon positiiviakin arvosteluja myyjästä. Pitänee etsiä väsky muualta!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)