-->

Bling skirt

Dec 18, 2015

Vihdoin tuoreita asukuvia, wuhuu! Eilen oli sateisesta kelistä huolimatta aivan ihana päivä, joka koostui muun muassa asukuvien napsimisesta kädet kohmeessa aivan ihastuttavassa seurassa ja glögittelystä Marsaanan Lindeman's Winter Loungessa. Ihan kuin tuossa ei jo olisi ollut tarpeeksi, ehdin myös korupajallekin touhuamaan, lasten vietettyä hoitopäivää anoppilassa. Onni on kyllä huiput tukijoukot, jotka ottavat likkoja hoitoon, ja mahdollistavat tällaiset arjen luksushetket mulle keskellä viikkoa! Aika hurahti Anna-Marian seurassa nopsaan, ja ennen eroamistamme ehdin moikata vielä Anskunkin, jonka kanssa en tällä kertaa kuitenkaan ehtinyt jäädä ajan kanssa juttusille - pian uusiksi, joohan?Olen ihastellut Pinterestissä jo pitkään näitä ihanan talvisia paljettihameiden ja pöyheiden neuleiden yhdistelmiä, ja kun viime kirppisreissun saldona kannoin kotiin parilla eurolla löytyneen Zaran hopeisen roiskeläpän, oli se pakko saada päälle neulepoolon kanssa. Olisin halunnut lähteä liikenteeseen koroissa, mutta kahden suosikkiparin muutettua väliaikaisesti suutarin nurkkiin annoin idean olla, ja tyydyin valkoisiin lenksuihin. Toisaalta ihan hyvä; koroilla en olisi ehtinyt juosta junaan, bussin oltua hieman myöhässä!
Huulilla oleva violetti Wettiksen mattapuna on yksi suosikkisävyistäni, vaikka mies onkin toista mieltä... Tuntuu olevan aika yleistä, että miehet suorastaan kammoksuvat näitä goottipunia, joita itse satun rakastamaan, haha. Jännä muuten miten silmä tottuu asioihin, oma hiusten väri näyttää päivä päivältä kauniimmalta, ja nyt olen jopa alkanut olemaan sitä mieltä, että se on kauniimpi kuin tuo latvan vaalea. En silti suunnittele koko pään värjäystä oman väriseksi, sillä moneen kertaan käsitelty latva ei hevillä tummenisi luonnollisen sävyiseksi juurta vastaamaan, vaan lopputuloksena olisi luultavimmin jotain vihertävää... Silti, saa kai sitä aina haaveilla!ZARA coat | REEBOK sneakers | PHILLIP LIM bag | VERO MODA knit | ZARA skirt | BESO HELSINKI, EBAY and SECONDHAND braceletsKuvat: Anna-Maria /Secret wardrobe

Ihanaa viikonloppua, tyypit, kuullaan taas pian. Käykää sillä välin osallistumassa BESO Helsingin rannekoruarvontaan, jos ette sitä vielä ole tehneet.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

  1. Kyllä kiitos, nähdään toivottavasti paremmalla ajalla pian! ♡ On muuten kaunis huulipuna, en tainnut eilen ehtiä kehumaan, mutta näytit hurjan hyvältä!

    ReplyDelete
  2. Noi sun hiukset ovat niiin lovely!! <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)