-->

Flowy

Dec 13, 2015

Tiedättekö sen tunteen, kun joskus tekee mieli laittaa päälle jotain vähän erikoisempaa ja poistua omalta mukavuusalueeltaan ihan totaalisesti? Mä tein niin perjantaina, vedettyäni hetken mielijohteesta päälleni liukuvärjätyn hameen, jonka värimaailma koostuu valkoisesta, vaaleanpunaisesta ja sähäkästä pinkistä.

Kaikki mut tuntevat tietävät, etten varsinaisesti ole mikään pinkin ystävä; vihasin väriä intohimoisesti vuosikaudet, mutta tutustuin siihen uudelleen vaaleanpunaisen takin muodossa viime talvena. Edelleen tunnen oloni tosi hassuksi pinkissä, enkä oikein tiedä pidänkö siitä vieläkään. Välillä on silti hauska laittaa päälleen jotain erikoisempaa, etenkin kun vaate miellytti mua muuten hulmuavalla halkaistulla helmallaan ja kivalla liukuvärillään.
Tyttömäisen värimaailman rinnalle valkkasin mustaa ja harmaata, ja jalkaan räyhäkät solkinilkkurit, jottei kukaan erehtyisi luulemaan mua minkään sortin prinsessakokelaaksi. Asusta on olemassa tasan nämä mun itse tyttöjen päikkäreiden aikaan räpsimät surkeat kuvat, sorry, saa nauraa!

Mitä te muut tykkäätte pinkistä aikuisen ihmisen päällä, jees vai nou? Hei käykääpä osallistumassa mun tekemän rannekorusetin arvontaan, jos ette vielä ole sitä tehneet. Kivaa sunnuntaita mussucat, kuullaan taas huomisen puolella!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)