-->

Oversize knit outfits

Dec 16, 2015

Kahdeksan päivää jouluun, apuva! Miten syksyt hurahtavat aina ohitse ihan varkain, mutta kesään on tammikuusta matkaa tsiljoona vuotta? Aikamoista, sanoisinko. Kuluvaa vuotta on siis jäljellä enää vajaat pari viikkoa, joten ennen kuin kootaan yhteen postaukseen vuoden lemppariasuni, palataan vielä hetkeksi selvittämään mikä kolmesta harmaan neulemekon ympärille kootusta asusta oli teidän suosikkinne.

Asu 1, klik!


Ensimmäinen asu oli kolmesta rennoin ja arkisin, ja joudun varmaankin myöntämään, että se oli näistä oma suosikkini. Addun lenkkarit ovat niin törky mukavat jalassa, että voisin asua niissä alati! Värimaailma on ihanan monotoninen ja kaikki jotenkin mätsää yhteen.

Asu 2, klik!Tokassa asussa mekko sai toimittaa paidan roolia, ja kokonaisuus oli paljon ensimmäistä naisellisempi. Tämä oli asuista ehkä vähiten mun makuun, vaikken osaakaan asiaa sen kummemmin perustella... Värimaailmassa ei tässäkään ole valittamista, haha, tämän ankeammaksi se ei oikein edes voisi muuttuakaan!

Huomatkaa muuten ensimmäistä ja toista kuvaa vertaamalla miten vaatteilla voi hoikentaa tai läskistää itseään välittömästi; kuvat otettiin samana päivänä, ja asentokin on suurinpiirtein sama kuvissa, mutta jos ei tätä tietäisi, voisi hyvinkin luulla mallin lihoneen tuntuvasti kuvien oton välillä, eiks? Kun asian tiedostaa, voi välillä pukeutua ilolla löysiinkin vaatteisiin, kunhan muistaa ottaa oman kropan mittasuhteet huomioon. Vaikka ekassa asussa lähes kaikki on oversize-mallista, näytän silti paljon hoikemmalta siinä, kun taas toisen asun neulemekko ja paksu karvaliivi lihottavat kantajaansa tuntuvasti. Yhdistän yleensä löysät yläosat tiukempiin alaosiin ja päinvastoin, mutta ei tämä jalkaa pidentävä flare-mallinen lahjekaan ihan mahdoton ole muhkean yläosan kanssa.

Asu 3, klik!


Viimeinen neulemekon ympärille rakennettu asu oli myös tosi kiva mielestäni, tosin seuraavaksi voisin yhdistää sen samoihin saappaisiin, jättää kauluspaidan alta pois ja napata harteille vaikka mustan tai valkoisen karvarotsini vähän säpinää tuomaan.

Mikä asuista oli eniten ja vähiten mieleesi, ja miksi?

P.S. BESO Helsinki -rannekoruarvontaan ehtii osallistua vielä tämän viikon ajan!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

9 comments:

 1. Eka on suosikki! Mulla on sama mekko, niin kiva päällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihan mahtava päällä! :) Niin pehmeä, ja sopii kaiken kanssa.

   Delete
 2. Kaikki kivoja mut valkkaan ykösen koska mu-ka-vuus :D Mä elän just nyt jotain en tahdo luopua pyjamahousuista-kautta. Mut hei, mitä?! 8 päivään jouluun! Nooouu! Se tulee liian nopiaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitsa, samma här, on kiva muhia neuleissa ja lenksuissa! :D Mut toisaalta en panis pahakseni, jos pääsisin vähän hummaamaan kaapunnille koroissa, pian. Alkaa ahistaa tää bileettömyys pian, kun flunssassa meni pari kivaa pikkistä ohi, mööh. :/

   Delete
  2. Mulla on mennyt kans töiden takia monet pippalot ohi, että jotain tars kehittää!

   Delete
 3. Sie oot kyllä niin kuvauksellinen ettei mitään rajaa <3

  ReplyDelete
 4. Eka kolahtaa, jotenkin kotiäitinä on alkanut suosia asuja joissa on helppo olla. Voisin siis hyvin käyttää itsekin! :)

  ReplyDelete
 5. Eniten tykkään ekasta, siinä vaan kaikki sopii toisiinsa. Vähiten tykkään kakkosesta (leveät farkut, en halua niitä takasin), eikä karvaliivikään ole ihan mun juttu.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)