-->

Bioeffect EGF-seerumi

Jan 20, 2016

Mä olen aloittanut tämän jutun kirjoittamista mielessäni lukemattomat kerrat, ja se alkaa suurinpiirtein näin: islantilaisen Bioeffectin EGF-seerumi on parhain koskaan kokeilemani ihonhoitotuote. Noin, nyt se on saatu pois päiväjärjestyksestä!

Tehän tiedätte että mä olen kokeillut jos jonkinlaista rasvaa, seerumia ja tököttiä jo aikana ennen blogia, ja kauneuteenkin painottuvan blogin myötä kokeiltujen tuotteiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Kokeilemistani tuotteista vain osa päätyy blogiin asti, ja niistä suurin osa on sellaisia, joita tahdon syystä tai toisesta suositella muidenkin kokeiltavaksi.

Tämän sanottuani totean sen, että EGF-seerumi on aivan toisesta maailmasta verrattuna kaikkeen muuhun ennen sitä kokeilmaani; mikään muu tuote ei koskaan ole aiheuttanut ihollani niin selkeää ja eittämättömän positiivista reaktiota. Lisäksi ensimmäiset muutokset olivat silmin havaittavissa jo kahden (!) yön kuluttua tuotteen käytön aloituksesta, joten tehoa tästä ihmeseerumista ei todellakaan puutu.

1980-luvun lopulla kaksi tutkijaa saivat lääketieteen Nobelin palkinnon, keksittyään solukasvutekijän ja sen tärkeyden ihmisen ihon terveydelle. Tuo kyseinen kasvutekijä on EGF (epidermal growth factor), eli epidermaalinen kasvutekijä, jota Bioeffectin tuotteet sisältävät. Viimeiset kymmenen vuotta tutkijat ovat keskittyneet sen tuottamiseen ilman eläinsoluja tai E. coli -bakteeria, ja vaikka kasvutekijän juuret pohjaavat lääketieteeseen, on sen tehokkuus havaittu myös kosmetiikan parissa. 

Bioeffectin ihonhoitotuotteiden salaisuus on ohran siementen sisällä patentoitua biotekniikkaa käyttäen kasvatetut solukasvutekijät, jotka valmistetaan islannissa uusiutuvalla geotermisellä energialla lämmitetyissä ja valaistuissa kasvihuoneissa. Tutkimuksen takana on joukko biokemian ja dermatologian johtavia asiantuntijoita, jotka ovat onnistuneet kehittämään säilöntäaineettoman ja hajusteettoman seerumin, joka kosteuttaa, ravitsee ja uudistaa ihoa täydellisesti. Tuotteiden tarkoitus on stimuloida kasvutekijän avulla ihon omaa solutuotantoa ja siten tehdä siitä entistä elinvoimaisempi. Seerumi sisältää toki myös muutaman muunkin raaka-aineen, täydellinen INCI löytyy täältä

Mitä tämä ihmeseerumi sitten tekee iholle? No kaiken lupaamansa. Mun testijakso alkoi aikaan, jolloin en ollut kokeillut yhtään uutta tuotetta melkein pariin kuukauteen, ihoni oireiltua aikuisiän aknea muistuttaneella tavalla koko alkysyksyn. Ajattelin kuitenkin että tätä tuotetta jos mitä uskallan testata, sillä sen sanotaan sopivan myös todella herkälle iholle.

Ihoni oli testin alkaessa kauttaaltaan näppyjen ja arpien peitossa, mutta jo pari yötä tuotetta käytettyäni näpyt alkoivat parantua ennätysvauhtia ja arvet häipyä hiljalleen näkymättömiin. Myös ihon yleiskunto parani huomattavasti; värisävy muuttui tasaisemmaksi ja "aamunaama" freesimmäksi. Eniten annan pisteitä seerumin ihon uudistavalle voimalle; pari kuukautta tuotetta käytettyäni on ihoni yleiskunto parantunut hurjasti, näppyjä tulee enää satunnaisesti ja suurin osa arvista on vaalentunut jo huomattavasti. Normaalia talvikuivuutta ja hilseilyä en myöskään ole tänä talvena joutunut kärsimään edes karmeimmilla melkein kolmenkympin paukkupakkasilla, koska seerumin kosteusteho on niin käsittämätön.Tuote on myös äärettömän riittoisaa, vaikka 15 ml:n puteli maksaa kauhistuttavat 135 euroa, kuluu tuotetta ainoastaan luvatut kolme tippaa/yö. Sillä määrällä käsittelee koko kasvot ja kaulankin, eli puteli kestää käytössä ehkä noin kolmisen kuukautta. Olen kuullut huhua että lentokentältä ja Finskin koneista seerumia saisi säästöpakkauksen 15 + 5 ml hintaan 100 euroa, tietääkö joku pitääkö huhu paikkansa?

Joka tapauksessa mun neuvo teille kaikille on se, että jos mietitte kasvohoitoon menoa, niin älkää, ostakaa mieluummin tämä seerumi; koskaan ikinä en nimittäin ole käynyt sellaisessa hoidossa, jolla saisi tällaisia tuloksia aikaan! Ja jos kasvohoidolla saisikin aikaan jotain pikkukivaa kasvoille, kestää tulos yleensä maksimissaan viikon, kun tämän seerumin tehoista saa nauttia monta kuukautta.

Amen, tähän päättyy ylistysjuttuni Bioeffectin seerumille, kipinkapin nyt kaikki kaupoille, jos peilistä tuijottaa väsynyt, kuivakka ja punoittava talvinassu!

EDIT | Tohkeissani kun olin jutun kirjoittamisesta, oli siitä jäänyt rannalle pari oleellista seikkaa. Eli levittyvyydestä sen verran, että tuote on aika juoksevaa, mutta se on todella helppo työstää iholle rivakasti hieroen. Jos koet kämmeneltä kasvoille levittämisen ongelmalliseksi, tiputa kolme tippaa vaikka teelusikkaan, josta levittelet seerumin rauhassa kasvoille ja kaulalle.

Meikin alle tuote on liian raskas, joten tätä käytin itse ainoastaan öisin, jolloin seerumin tehosta saa parhaiten kaiken hyödyn irti, ihon uudistuessa yön aikana. Tuote on myös tuoksuttomin koskaan kokeilemani, enkä tarkoita tällä nyt sellaista sairaalamaista tuoksuttomuutta, vain ihan oikeasti täysin tuoksutonta. Siinäpä se, kyselkää kommenteissa rohkeasti, mikäli joku seikka jäi vielä askarruttamaan!

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

8 comments:

 1. Mä käytin aikoinaan pari ampullia tätä, mutta silloin mä en huomannut mun ihossa mitään. Joten unohdin merkin, kunnes sain käyttööni yhdestä tilaisuudesta 30 days treatmentin, voi pojat se oli rakkautta!!! Olen valmis panostamaan siihen 1-2 vuodessa, sen verran mahtavassa kunnossa iho oli kuurin ajan ja on pysynyt nyt jälkeenkin jo reilun kuukauden. Nyt sitten tuon 30 days treatmentin vuoksi aloin miettimään, että pitäiskö kokeilla tätä EFG-seerumia uudestaan, että oliko mulla vaan joku harha, kun en löytänyt tästä mitään erikoista. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosta tehopaketista oon myös lukenut vain hyvää, sekin pitänee testata jossain vaiheessa. :D Mä oon sitä mieltä, et miks satsata edes hoitoihin, jos tietyillä tuotteilla saa paremman tuloksen, vaikka olisivatkin tyyriitä. :) Testaapa uudelleen!

   Delete
 2. Kuulostaapas ihan mahtituotteelta! Onko tää jonkun hajunen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvin on hajuton, siis ihan oikeasti hajuton, eikä sairaalalle haiseva. :D

   Delete
 3. Sounds good! :) Mä tajusin tässä huomista postausta ajastaessani, että kirjoittelen jo toista kertaa tällä viikolla sinusta blogiini. Idolini. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on aivan huippukamaa, ei mittä järkke kuin paljon tehnyt hyvää mun naamalle! :) Haha, ihana! :P

   Delete
 4. Finnun tarjous on täyttä totta. Ystäväni liikematkallaan osti puolestani 2x15+5 hintaan 100€/kpl eli yht.200€. Ajankohta muistaakseni oli syksy 2014. Lahjoitin vaivanpalkaksi ystävälleni tämän pienen kokeilupullon 5 ml. Ystävälläni on kuivat läikät poskilla. Ystäväni oli välttömästi huomannut syväkosteuttavan vaikutuksen. Kertoi, että rypyt olivat kuulemma myös alkaneet häipymään ja kasvot silottumaan. Itse ruusufinniä sairastaen, pidän tuotteen kosteuttavasta vaikutuksesta. En siedä tuoksuja. Ei tuki huokosia. Elvyttää ja rauhoittaa ärtynyttä hetkittäin huonokunoista ihoani. Hyvä tuote. Pirun kallis, mutta todellakin toimiva tuote.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei loistavaa, pitänee värvätä joku trokaamaan mullekin tuo tarjoussetti, kun tarve tulee. :) Olen itsekin kuullut ainoastaan positiivista palautetta tuotteesta, tässähän ihan pelottaa siirtyä muihin voiteisiin ja seerumeihin tuon käytön jälkeen... :'D

   Ja kyllä sitä hyvästä oikeasti voi maksaakin, koskaan ennen ole tuollaista vaikutusta huomannut yhdelläkään voiteella/seerumilla! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)