-->

Boho vibes

Jan 30, 2016

Puuh, mikä päivä mulla on takana! Ensin huristelin aamusta Haikkoon testaamaan erästä uutta kasvohoitoa, minkä jälkeen auton nokka kääntyi kohti Helsingin jäähallia. Sieltä kurvasin onnistuneen viime hetken kirppukiekan päälle vielä ruokaostoksille, ja vasta sitten pääsin kotiin lounassalaattini äärelle. Kello oli tosin tuossa vaiheessa jo lähempänä kolmea, eli aika myöhälle venyi lounas tänään.Kirppiskiekka tulisi aina ajoittaa mieluiten aika aikaiseen aamuun (mulle tuo tarkoittaa ehkä puolta kymmentä, joillekin hulluille jopa kello kahdeksaa...), jotta pystyisi olemana kärppänä paikalla ihmisten lastatessa uunituoreet tavaransa pöytiin. Toisaalta trokarit, eli niin sanotut ammattilaiset ovat myös liikkeellä heti avaamisaikaan, jolloin pöydän etualalla saattaa käydä aikamoinen nahina, ihmisten käpistellessä agressiivisesti samoja tavaroita ja vilkuillessa epäilevästi sivuilleen. Mä olen muutenkin sitä mieltä, että koska kirppikselle mennessä ei muutenkaan koskaan tiedä mitä löytää, on sinänsä aivan sama onko paikalla sulkemis- vai avaamisaikaan. Sulkemisaikaan paikalle saapumisessa on myös se hyvä puoli, että hinnat on yleensä jo poljettu niin alas kuin mahdollista, ja suurin osa tavarasta irtoaa aivan pilkkahintaan. Joten jos myyjien siivoamiselta ehtii vielä pöytiä koluamaan, saattaa tehdä huippulöytöjä!

Ehdin itse paikalle tänään vasta vähän ennen sulkemisaikaa, ja teinkin ihan mielettömiä löytöjä etenkin korupajaa ajatellen. Kevään tullen huomaan aina olevani kallellaan bohomaisempiin koruihin, ja lähdinkin Jäkiltä kotiin aimo kasa purettavia ja rikkinäisiä koruja sekä korunosia matkassani.
Kuvassa uusimmat tekeleeni, kaksi massiivista korvisparia aitoon hippihenkeen. Turkoosien korujen palleroiset hurmasivat mut erään kaulakorun päissä, ja musta oli jälleen ihastuttavaa kuulla korun tarina. Kaulakoru oli kuulunut myyjärouvan äidille, joka oli ostanut sen aikoinaan Turkista ja käyttänyt sitä hartaasti. Koru ei sellaisenaan ollut ihan makuuni, mutta tiesin että palleroisista oli saatava jotain oman korulaatikkoni täytteeksi. Pienen harkinnan jälkeen päädyinkin tekemään palleroista korvakorut, joiden suuret tupsut hipovat hauskasti olkapäitä.

Tummansinisistä tasselikorviksista käytin vain rungon, kaikki muu meni uusiksi. Korviksissa roikkui alunperin karmeita muovihelmiä ja rungon yläosa oli erilainen. Näin rungon potentiaalin, ja pienellä fiksillä niistä tulikin aivan huikeat. Ovat muuten jo päässeet kerran korviinkin roikkumaan.

Ensi viikko saattaa mutten olla totuttua hiljaisempi blogin puolella, sillä meillä alkaa pienoinen lattiremontti heti alkuviikosta. Se vaikeuttaa arkea jonkun verran, joten kuvailuun ja postausten tekoon ei välttämättä ole samanlaisia mahdollisuuksia kuin normaalisti. Toivottavasti remppa sujuu mainiosti, ja pääsemme ihastelemaan upouutta lattiaa aikataulussa!

P.S. BESO Helsingin korumalleja pääset katselemaan tarkemmin täällä, ja heti remontin jälkeen pystyn taas ottamaan tilauksia vastaan normaalisti.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)