-->

Keeping busy

Jan 7, 2016

Oho, mennään jo torstaissa! Loppiainen ja miehen ylimääräinen vapaapäivä keskellä viikkoa sekoitti mun pasmat niin tehokkaasti, että unohdin piipahtaa täällä eilen ihan tyystin. Sen sijaan olen touhuillut vähän kaikenlaista muuta, muun muassa nuo kuvan rannekorut ovat valmistuneet viime päivien aikana BESO Helsingin korupajalla.

Olen menettänyt sydämeni tasseleille aivan täysin, ja niitä roikkuukin nyt suurinpiirtein jokaisessa tekemässäni korussa! Myös minimalistiset linjat ja korukivet miellyttävät taas silmää, sterlinghopelangasta ja yhdestä kauniista kiviriipuksesta koostuvat rannekorut ovat samalla näyttäviä, mutta siroja.Luomisen vimma on ihan mahdoton, mutta ajan löytäminen rakkaalle harrastukselle arjen keskellä on suht haastavaa; pikkuneitejä mamman korupaja pikku tilkkeineen kiinnostaa sen verran, että neitien läsnäollessa on työskentely yleensä lähes mahdotonta. Välillä mulla käy munkki, ja likat jaksavat pomppia ja painiskella työhuoneessa olevalla vierassängyllä hetken, ja saan jonkun korun tehtyä puolivalmiiksi. Kunnes jompikumpi tönäisee tai läpsäisee toista, tippuu sängyltä lattialle tai yrittää kaapaista mukaansa pöydältä puolet pikkuhelmistäni... Jep, sellaista tämä meidän arki suurimman osan aikaa on. Toisaalta, mitäpä muutakaan, kun kotosalla mua "viihdyttämässä" on yksi kolmevuotias, puolitoistavuotiaan siskonsa kanssa!

Sanoin just eilen miehelle, että tänä vuonna (muutaman muun uudenvuodenlupauksen lisäksi) suunnittelen marisevani ja murehtivani turhasta vielä entistäkin vähemmän, joten kuppi on siis lähes täynnä, kun molemmat likoistani ovat terveitä, iloisia, fiksuja, ja edes osan päivästä kiltisti, haha. Positiivisuus kunniaan!

Mainiota loppuviikkoa teille, kuullaan pian.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Oi, miten kauniita! Ja tasselit on ihania - mun ihan lempparirannekorussani on pari pikkuista ja ne kruunaavat kokonaisuuden ;)

  ReplyDelete
 2. Yes! Positiivisuus tosiaan kunniaan ja turhat narinat pois!! !! Amen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Khyl, vaikkei aina jaksaisikaan. Mut silti, onneks suurimman osan aikaa. ;) Ja hei, sullekin on jo jotain valmiina... Palataan siihen! ;) <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)