-->

Random facts

Jan 9, 2016

Ajattelin taas pitkästä aikaa heittää kehiin muutaman täysin satunnaisen faktan itsestäni, syystä että niitä on mun mielestä aina yhtä hauska lukea muiden blogeista.

1. Olen ostanut niin monta vuotta suurimman osan vaatteistani joko kirppiksiltä tai alennusmyynneistä, että vaatteen ostaminen normaalihintaisena tuntuu mun mielestä melkein ryöstöltä hintalapun takia. Tätä efektiä ei jostain syystä kuitenkaan esiinny tyyriiden laukkujen kohdalla, tosin olen ostanut useamman sellaisenkin käytettynä alkuperäisen kuitin kanssa.

2. Röyhtäilin nuorempana varsin reippaasti ja ääneekkäästi perheen ja kavereiden seurassa, tapa, joka ei kerännyt kehuja etenkään parhaalta ystävältäni ja mammaltani. Faijan kanssa meillä oli sen sijaan kilpailuja volyymin suhteen, ja ehkä jo arvaattekin kuka ne aina voitti, haha? Tämä viehättävä tapa on valitettavasti jäänyt lähes tyystin unholaan, mistä olen päätellyt aikuistuneeni ainakin vähän. Tosin joskus on mahtavaa pelästyttää tyypit päästämällä suustaan oikein aimo möläytys, ja naureskella sitten porukoiden ilmeille...

3. Edellisen kohdan luettuanne ette ehkä ihmettele kertoessani olleeni aina puoliksi rämäpäinen poikatyttö, ja puoliksi muotiin, kosmetiikkaan ja meikkeihin viehtynyt ja tyylistään äärimmäisen tarkka tyyppi. Kesäpaikkaamme saareen mennessämme mut laskettiin ennen lapsia aina yhdeksi mieheksi, tarkoittaen sitä, että osallistuin yhtä lailla raskaisiin ja voimaa vaativiin ulkotöihin. Nykyään saaressa tulee lähinnä juostua likkojen perässä, ja lakattua varpaankynnet heidän päikkäreidensä aikaan. Olen selvästi taantunut takaisin hameväen puolelle, lol.

4. Poikatyttöpuoleni on aivan yhtä vahva naisellisen puolen kanssa; välillä meikkaaminen ei kiinnosta päiväkausiin, ja olo on mukavin verkkareissa tukka tötteröllä. Urheilulajimieltymykseni henkii myös samaa: treenaan mieluiten agressiivisesti, eivätkä joogat sun muut rauhalliset lajit inspaa juurikaan. Katselen myös mieluusti nyrkkeilyä ynnä muita kamppailulajeja telkkarista.

5. Pekoni on mun mielestä jotain aivan taivaallisen hyvää, oikein paistettuna tosin. Saimme porukoiltani jokunen joulu sitten sellaisen hauskan vekottimen, jolla täydelliset peksut paistuvat vaivatta ja roiskeetta mikrossa. Just viimeksi tänään paistoin itselleni aamupalasheikin kaveriksi kolme rapsakkaa pekonisiivua, ja totesin taas kerran miehelle että voisin rehellisesti sanottuna syödä vaikka koko paketin yksin ykkösellä. Miehen mielestä niin ei voi tehdä, kukaan tai koskaan. Arvatkaapa olenko joskus lihavampina päivinäni tehnyt niin?

6. Olen edelleen ihan lapsellisen ihastunut marmoriin, ja veikkaan tämän johtuvan siitä, että sitä syljetään silmilleni jatkuvaa syöttöä sekä Instan että Pinterestin ihmeellisissä maailmoissa. Siellä kaikki on kiiltävän valkoista, tahratonta ja täydellistä. Paraikaa suunnittelen parin vanhan pahvilootan päällystämistä marmorikontaktimuovilla.7. Tumma suklaa on nykyisin yksi lemppariherkuistani, ja sitä menee vaihtelevasti yksi, kaksi palaa kahvin kanssa päivittäin. Jopa 80 prosenttinen tavara uppoaa, kun vielä viitisen vuotta sitten tumma suklaa oli musta aivan vastenmielisen kitkerää. Silloin nyrpistelin nenääni myös perinteiselle Taloussuklaalle, joka sisältää ainoastaan reilut 50 prosenttia suklaata, haha! Näin se maku muuttuu.

8. Villiinnyin hieman paraikaa käynnissä olevissa alennusmyynneissä, ja hankin Mangon Outletin hulppeasta valikoimasta kengät jos toisetkin lauhempia kelejä odottelemaan. Ostoksille ei oikeastaan ollut muuta perustetta kuin se, että jos upeita nahkakenkiä saa niinkin halvalla, ei niitä kai oikein voi jättää ostamatta... vai? Puolustukseksi kerron tosin vastikään myyneeni aimo kasan kaikkea epämääräistä vanhaa tavaraa pois nurkista pyörimästä. Siitä tulee aina hyvä mieli!

9. Aamupalani on nykyään yleensä aina hieman varioitu sheikki, tai smoothie, kuten sitä nykyään niin trendikkäästi kutsutaan. Sen tekemiseen ei mene lähes ollenkaan aikaa, ja lasten syötyä oman aamupalansa on se helppo pyöräyttää sheikkeriin pyörimään. Sheikkiä on myös helppo siemailla jättilasista muiden aamutoimien ohella, ja haahuilenkin harva se aamu ympäri kotia tuo kolpakko kädessäni. Nykyään sheikkini koostuu lähinnä eri makuisista heraprotskuista, hedelmistä, marjoista, MSM-jauheesta, pähkinöistä ja muista roippeista, mitä kulloinkin keksin heittää sinne sekaan. Nam!

10. Olen taas pitkästä aikaa rauhoittunut lukemaan, viime vuoden aikana luin varmasti vähemmän kuin koskaan elämäni aikana, arjen hektisyydestä johtuen. Kirjan kanssa rauhoittuminen ei tuntunut omalta, ja liian usein löysin itseni nököttämästä koneelta vapaahetkinäni. Joululomalla tein tietoisen päätöksen siitä, että tahdon panostaa taas enemmän lukemiseen ja korujen tekemiseen, mikä on virkistänyt mieltäni ihan hurjasti. Siksi blogissakin on välillä ollut satunnaisia taukoja postauksissa, seikka, jota en pahoittele lainkaan. Suosittelen kokeilemaan!

Kuvassa on muuten pari suosikkiasustetta, suloinen muhkea ruutukuosinen huivi, ja upea statement-koru, jotka ovat molemmat jo päässeet käyttöön useasti. Menevät kaiken kanssa, ja yhdessä tai erikseen.

Ihanaa viikkaria kaikille, nyt lähden säpisemään esikoisen kaverisynttäreiden viimeisiä valmisteluja, jotta kellon lyödessä neljä meillä on kaikki valmiina ja pikkuneidit suittuina juhlapuvuissaan vieraita vastassa.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)