-->

Snow white

Jan 26, 2016

Miten virkistävää onkaan saada blogiin vuoden kai ensimmäiset asukuvat! Ei sentään kuukausi ehtinyt vaihtua, mutta melkein... Kuvattiin Karkki-murusen kanssa viime viikon lopulla paukkupakkasilla pari arkiasua, jotka ovat olleet päällä pienellä variaatiolla viime viikkojen aikana monesti.


Simppelin asun jujuksi lisäsin tällä kertaa mummoni vanhan silkkihuivin, joka on mulle tosi rakas. Se taipuu klassisesta kuosistaan huolimatta moneen, kuten tästä kesäisestä postauksesta huomaa. Halusin myös rikkoa asun liian klassista fiilistä mustilla pitkillä prätkäbuutseilla, joilla asu muuttui heti rennommaksi. Nuo buutsit olivat kyllä ehdottomasti alkuvuoden paras kirppislöytö; täydellinen malli kaikin puolin ja niin hyvät jalassa! Blogin kautta saadut Noisy Mayn super stretch -pillit ovat niin mukavat jalassa, että tuntuu melkein että steppailisi ulkona leggareissa tai sukkiksissa.
ASOS
wool coat | CHANEL bag | EBAY beanie | BULLBOXER biker boots | H&M knit | vintage HERMES silk scarf | *NOISY MAY jeans

*gifted


Kuvat: Karoliina /Valoon

Tälle viikolle on luvassa kosmetiikkapostauksia luultavasti ainakin kaksin kappalein, joten kuullaan siis pian! Oliko asu teidänkin makuun?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Valkoinen tähdikkiJanuary 26, 2016 at 4:28 PM

  Me like!

  ReplyDelete
 2. Juu, minä tykkään. Takkikin on huippukaunis!

  ReplyDelete
 3. Hermeksen huivit ovat ihania, itsekin sain äitini vanhan huivin -90 luvulta ja toinen on vintage löytö kirpparilta. Huivit ovat niin laadukkaita, ettei niitä saa kai edes huonoon kuntoon :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)