-->

Kevyttoppatakeista

Feb 3, 2016

Tein kympillä mainion alelöydön Stockmannin - 60%-rekistä, ja mikä hauskinta, en yleensä koskaan ratsaan kyseisen puljun aleja, enkä oikeastaan ostostele siellä muutenkaan. Eilen sattui olemaan sen verran luppoaikaa faijani vahtiessa kirppua, että piipahdin siellä oikeastaan ihan huvikseni, ja Vilan tai Vertsun (ei pysty enää muistamaan kumman!) pikimusta kevyttoppis voitti sydämeni käytännöllisyydellään. Kuvittelen takin olevan eri kätsä keväisin ja syksyisin, ja menevän paukkupakkasilla näppärästi vaikka villakangastakin alle, jos on tarvetta liidellä kaupungilla vähän siistimmissä tamineissa, eikä tahdo näyttää Michelin-ukolta.


VASEN TOPPATAKKI | KESKIMMÄINEN TOPPATAKKI | OIKEA TOPPATAKKI
FARKUT | NILKKURIT | KOLLARI | HUIVI | CLUTCH-LAUKKURotsin yhdistäminen muuhun vaatetukseen ilman villakangastakin liftaavaa vaikutusta mietitytti, joten pinnailin muutamia idiskuvia Pinterestiini, ja tein teillekin yhden inspiskollaasin Zalandon valikoimaa hyväksi käyttäen. Tällä hetkellä heittäisin kevyttoppiksen rinnalle hyvän farkkuparin, ryhdikkäät korkonilkkurit, muhkean huivin, kollarin ja bling-laukun, tuomaan pientä säpinää perusasuun.

Jos omistat kevyttoppiksen, miten yhdistelet sitä muihin vaatteisiin?

Linkit mainoslinkkejä.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

 1. Mä pidän lyhyitä untuvatakkeja välillä pitkien neuleidenkin kanssa ja tykkään myös siten käyttää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin oon tullut nyt jo sen kanssa sinuiksi parissa päivässä, ja tosi kätsältä vaatteelta kyllä tuntuu! :)

   Delete
 2. Taisin ostaa samanlaisen Vilan Toppiksen lauantaina! Se on kyllä ihana takki, samaan aikaan naisellinen mutta sporttinen. Loisto löytö!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loistolöytö mustakin, kun olen nyt sen iskenyt käyttöön. :) Ja mikä hinta. :P

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)