-->

Kohti omaa väriä 1/3

Feb 20, 2016

Noin, nyt on projekti virallisesti aloitettu! Kävin keskiviikkona maailman parhaimman kampaajan, Emilian luona Kamidassa fiksaamassa tukkaa hieman lähemmäksi omaa väriä. Vaikka tahtoisin oman värin koko päähän heti, se ei valitettavasti ole mahdollista tuhoamatta tukkaa tai ilman riskiä siitä, että jokin värjäyksessä menee persiilleen. Vaikka olenkin äärimmäisen kärsimätön, tukka-asioissa mieluummin odotan täydellistä lopputulosta pidempään, kuin tyydyn puolivillaiseen.

Kuva: Kamida
Ei tarvinnut pettyä, toisaalta tiesin sen jo etukäteen, sillä Emilia ei ole vielä koskaan joutunut korjailemana mitään mun tukalle tekemäänsä. Vedettiin tyveen taas omaa väriä vastaava sävy hieman tummemmaksi niin sanotusti haalenemisvaralla, viime syksynä oltiin todettu kyseisen sävyn olevan hieman haalistuttuaan yksi yhteen oman tyveni kanssa. Tämän lisäksi raidoitettiin koko pää tiuhaan samalla sävyllä, ja tulokseksi saatiin huomattavasti lähtötilannetta tummempi pehko, vaikkei se oikein kuviin välittynytkään, mööh.

Tukka on siis huomattavasti jälkeen-kuvaa tummempi, sellainen kaunis vaalean ja tumman sekoitus, ja vaikken vielä olekaan väriin aivan tyytis, on se mitä mainioin välietappi matkalla omaan sävyyni. Homma uusitaan toukokuussa koko pään raidoituksella, joka tehdään vielä kertaalleen elokuussa, jonka jälkeen uskon pehkon olevan aika lailla omaa sävyäni vastaava. Ajattelin seuraavalla kerralla skipata kokonaan tyven värjäyksen, sillä en oikein pidä värjätystä ilmeestä; tyvi on jotenkin luonnottoman kiiltävä, mun silmään raidoitettu oma väri on paljon kivampi ja luonnollisempi, mutta itse siis tilasin tällä kertaa tuon tyvivärinkin, joten peiliin on katsominen.Pitää yrittää saada oikea sävy vangittua luonnonvalossa otettuihin kuviin pian, sillä jälkeen-kuva on otettu illalla kahdeksan jälkeen kellertävässä keinovalossa, joka ei oikein imartele kaunista lopputulosta!

Eniveis, olen super tyytyväinen siitä, että homma on saatu aluilleen, enkä malta odottaa alkusyksyä, kun tukka on vihdoin oman värinen. Mitäs mieltä te olette muutoksesta, jees vai nou?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Valkoinen tähdikkiFebruary 21, 2016 at 1:53 PM

  Hyvältä näyttää! Maltoit nyt kuitenkin lähteä raidoittelun tielle. Jes! Kiva päästä seuraamaan projektin etenemistä, vaikka valokuviin voikin olla vaikea saada vangittua todellista hiusten sävyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, joo maltoin. Hyvää kandee odottaa, luulen. ;) Pitää napata asukuviin oikeaa sävyä, kun tää on oikeasti jo enemmän ruskea kuin vaalea! :)

   Delete
 2. Uijui, hyvältä näyttää! Innolla odottelen, mikä on lopputulos ja samalla pähkäilen, mitä mä tälle omalle reuhkalle alkaisin tekemään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin vaan jo malttamattomana oottelen elokuuta, kun on jo kolme värjäyskertaa sit takana... Aika hyvin tuntuu pysyvän väri vaaleessa latvassa, mikä on kiva. :)

   Delete
 3. Tuohan näyttää upealta! Kyllä sun kruunulla kelepaa :)
  Ite 15-20 cm juurikasvun kanssa elävänä tajusin, että nyt olis ehkä aika tehdä jotain :D Pitää varmaan laittaa äänestys pystyyn, että pidänkö oman värin vai värjätäkö balayage, eli alaosa vaaleammaksi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan ok tää on välivaiheeksi, kun ei heti pääse siihen mitä toivoo. :) Balayage on tietty helppo, jos osaa elää kaksvärisellä. Mä en vaan osaa, mutta muilla se on musta kaunis!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)