-->

Kuulumisia

Feb 5, 2016

Mä kirjoittelen tänne blogiin aika harvoin mitään sen ihmeempiä kuulumisiani, muuta kuin varsinaisen aiheen ohella joskus. Nyt näin remontin keskeltä kun on hieman haastavaa lähteä kuvailemaan mitään kunnon materiaalia tänne, päätin kerrankin avata hieman sanaista arkkuani ja tulla yksinkertaisesti vain lätisemään tänne ihan tyhjiä.

Remppa on toistaiseksi sujunut tosi kivasti ja kai suurinpiirtein aikataulussakin, joka lienee pienoinen ihme, sillä kuka on oikeasti koskaan kuullut remontista, joka pysyisi a) aikataulussa tai b)budjetissa? Yläkerran lattioista ja alakertaan vievistä portaista tulee siis valkoiset, kyllästyttyämme lopullisesti tuijottelemaan vuosien saatossa kusenpolttamaksi muuttunutta tammiparkettia, jonka sävy muistutti jo lähinnä oranssia. Lattiat maalataan valkoisiksi, sillä pelkäsimme myös ammattilaisen mielipiteen kuultuamme sävytyksen lopputuloksen olevan pahimmillaan se, että tammen väri tunkisi senkin alta esiin ja vetäisi sävyn liian lämpimäksi. Päätös osoittautui tosi hyväksi, sillä aloitettuaan hommaan maalari totesi lattian olevan sellaisessa kunnossa, ettei sitä olisi edes voinut kunnolla hioa sävytystä varten, joten win-win, eiks vaan?


Kurkkasin puolivalmista lattiaa eilen ohimennen eteisen kynnyksen yli lasten odottaessa autossa, ja voi pojat miten valoisalta koko yläkerta yhtäkkiä näyttikin! Olen myös selvillä siitä, että valkoisella lattialla likakin näkyy tosi helposti, mutta on se silti miljoona kertaa parempi vaihtoehto kuin vanha ja ruma parkettimme. Ja sitäpaitsi, eiköhän jokaisen kotona ole silloin tällöin hieman pölyä ja likaa lasten jäljiltä, itse kun en ole mikään super kotikeiju, vaan tyydyn siivoamaan kotimme kerran viikkoon.

Remontin vuoksi olin pakotettu sulkemaan pajani jo viime sunnuntaina, ja voi video mitkä vieroitusoireet mä olen jo tässä lyhyessä ajassa onnistunut itselleni hankkimaan! Näköjään sitä on niin tottunut tekemään käsillään jotain pientä pitkin viikkoa, että nyt kun sitä mahdollisuutta ei ole, eikä uusi ideoita pääse hahmottelemaan pajalle, on olo aivan orpo ja kädetön. Nyt vasta ymmärrän millainen henkireikä käsillä tekeminen on mulle, käpistelin tänään jopa Lidlissä jotain ompelutarvikelaatikoita ja lankoja, ja mietin että mitähän noista voisi alkaa letittelemään, ennen kuin tajusin ettei niiden ostaminen rempan keskelle ole ehkä niin kannattavaa... Tähän se itkunaurava hymiö.

Remppaa lukuunottamatta arki on rullaillut ihan mainiosti menemään, viikonloppuna ajattelin piipahtaa kirppiksellä ja ulkoilla lasten kanssa. Ensi viikolla remontin onkin jo tarkoitus valmistua, joten saan ehkä blogiinkin jotain siihen liittyvää tässä kevään korvilla kuvailtua. Fiilis on ollut viime aikoina ihan mainio noin yleisesti ottaen, hurjaa miten aika rientää ja elämme yhtäkkiä jo helmikuuta!

Siinäpä nämä mielen päällä pyörineet asiat ovat nyt ruudulla naputeltuna ja pari viikkoa vanhalla ruusukimpulla koristettuina. Kaunista viikonloppua kaikille, kuulemiin!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

1 comment:

  1. Tsemppiä! <3 Koko talon yllätysremontoineena vauvavuonna lapsen heräilkessä vartin välein yöllä voin vaan todeta... Tiedän tuskasi. Rempat ei ikinä mene ajallaan ja budjetissa. Ollaan neljä keittiöremppaa tehty ja eka pieneen kerrostaloon luvattiin viikossa - no meni 6 viikkoa ja uusiksi piti laittaa monta kohtaa. Tsemppiä siis kovasti!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)