-->

Nude arkimeikki

Feb 18, 2016

Mun arkimeikki on kaikessa yksinkertaisuudessaan melkein aina samanlainen ja säästän tilanteesta riippuen aikaa ripsarin kohdalla, jättämällä sen pois hirveässä hopussa, tai akuutin laiskuuden iskiessä. Muuten homma menee järjestyksessä suurinpiirtein näin:

1. Taivutan ripset
2. Taputtelen nestemäisen peittarin silmien alle
3. Levitän sekoituksen 1-4 meikkivoidetta sormin ja sudilla/Beauty Blenderillä
4. Peitän ihon pikkuvirheet kakkumaisella peittarilla kahta pikkusivellintä käyttäen
5. Puuteroin kevyesti etenkin peittämäni pikkuvirheet pienellä sudilla, mutta muuten käyn kasvot läpi aika säästeliäästi puuterilla, ettei tuloksesta tule liian maskimaista
6. Varjostan posket, leuan aluksen ja ohimot
7. Levitän poskipunan
8. Levitän aurinkopuuterin koko kasvoille ja kaulalle, ja häivytän sillä samalla varjostusten ja poskipunan rajat
9. Levitän kulmien alle vaaleaa korostusväriä ja koko liikkuvalle luomelle keskiruskeaa tai harmaanruskeaa luomiväriä kevyesti syventämään silmän omaa väriä
10. Ajasta riippuen harjaan kulmiin joko pelkän värillisen kulmageelin tai siistin ne ennen geeliä ajan salliessa mattaisella harmaanruskealla luomivärillä, ja korostan muotoa vielä vaalealla kynällä, jolla rajaan kulmien ulkorajat (=muokkaan kulman muotoa optisen harhan avulla)
11. Levitän ripsarin

Ihan karvalakeimpaan meikkiin tämän kaavan avulla menee muistaakseni sen joskus tarkistettuani noin kuutisen minuuttia, kuvien perusmeikkiin on panostettua kulmiin "maksimiaika" ja huulille on lisäksi levitetty huulikiiltoa rasvan sijaan. Mun omat, suht vahvat piirteet ja värit sallivat aika helpon laitautumisen, enkä joudu niin sanotusti maalaamaan naamaa itselleni ulos lähtiessäni. Suurimman osan arkipäivistä vetelen ilman ripsaria, mutta kyllä mulla on meikkipohja tehtynä ihollani syksyn oireilun vuoksi näkyvien arpien päälle ehkä neljänä päivänä seitsemästä. Muuten tykkään antaa ihon hengitellä ilman meikkiä, ja sen yleiskunto onkin arpia ja muutamia satunnaisia näppyjä lukuunottamatta jo ihan ookoo.Otan testiin suhteellisen säännöllisesti blogin kautta tulevia uutuuksia, joista todella positiivisesti mut yllätti Rimmelin uusi varjostus- ja korostusväripaletti Face sculpting palette by Kate. Se sisältää yhden korostysvärin ja yhden varjostusvärin lisäksi poskipunan, ja palettejan on saatavilla kahdessa sävyssä. Tässä meikissä poskilla on paletin 002 Coral Glow punaa, joka kesti valehtelematta koko päivän poskilla, ilman minkäänlaista korjailua! Tämä ei ole itsestään selvää kalliimpienkaan poskipunien kohdalla, joten tosi vahva suositus tälle edulliselle paletille minulta. Paletti tulee myyntiin maaliskuussa noin kympin hintaan. Miinukseksi sanoisin varjostusvärin himmeän shimmerin, jota ei mun mielestä tarvitsisi siinä olla, mutta toisaalta shimmerin puolesta väri onkin ehkä enemmän tarkoitettu aurinkopuuteriksi, mutta kyllä sillä hädässä tekee pikku varjostuksetkin. Korostusväri on todella kaunis ja monikäyttöinen, sellainen kalliin oloinen vaalea, joka passaa kuin nyrkki silmään kulmaluulle. Kerrostamalla efektistä saa entistäkin hohtavamman.

Vanhoista suosikeista nostan esiin edelleen lyömättömän Maybellinen Lash Sensational -ripsivärin, jonka voittanutta en ole toistaiseksi löytänyt, ei toisaalta ole tarvetta etsiäkään. Lumenen Raspberry Miracle Heleyttävät huulivoiteet kosteuttavat huulia kivasti (kuvissa huulilla sävy 2, Tyyni kesäpäivä), ja saman merkin värillinen kulmavaha on yksi mun lempimeikkituotteistani.

*Mainitut tuotteet saatu blogin kautta.

Millainen sinun arkimeikkisi on?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

  1. Aika samanlainen kuin sulla, itse laitan vielä jotain värikästä huulipunaa. Kaunis olet! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, kaunis. <3 Huulipunaa laitan tosi harvoin ns. normipäivänä, koska normipäivä = toopeilua lasten kanssa. :D Sit kun lähden kaupungille/asioille tms. niin tosi usein lisään sen vielä :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)