-->

Touch of baby blue

Feb 22, 2016

En kirjoita ensimmäiseksi lauseeksi "uusi viikko ja uudet kujeet", vaikka kovasti houkuttaisi, vaan totean sen sijaan että kah, kohtahan onkin jo maaliskuu ja talvi lähes takana. Tämäkin talvi on hurahtanut ohi aikamoista tahtia, vaikken edes kuulu siihen suureen joukkoon, joka aloittaa siitä ahdistumisen siinä lokakuun puolenvälin paikkeilla. Jotenkin vaan havahduin viime viikolla siihen, että kevättä kohden tässä posotellaan jo ja kovaa.

Vaikken vihaakaan talvea oikeastaan millään muotoa, olen monen muun lailla kiitollinen ja innoissani lisääntyvästä valosta, joka saa mielen mukavaksi surkeampanakin päivänä ja piristää väsyneitä hetkiä. Asukuvat ovat edelleen kortilla, sillä ilman kuvaajaa sellaisia on aika hankala tänne tuottaa. Viikonloppuisin mua saattaa välillä onnistaa, kuten eilen käydessämme miehen kanssa kahdestaan asioilla iltapäivästä. Ennen auringonlaskua, hah.

Vaaleansininen, sivuiltaan halki oleva neule tuo edes jotain eloa muuten varsin monotoniseen asuun, joka oli kovasti mun makuun. Kyllä mä niiden omituisten vaatekappaleiden lisäksi viihdyn myös näissä ankaran yksinkertaisissakin asuissa, joihin on super helppo lisätä sitä jotain asusteiden avulla. Oikean käden sormuskimara edusti tällä kertaa sitä osastoa, ja vaikka sormukset ovatkin kimpassa aika massiivinen detalji, on niiden(kin) harmoninen värimaailma niin yksi yhteen asun kanssa, että niitä tuskin huomaa.


SANDWITCH pants | MANGO ankle boots | EBAY wool scarf | ALEXANDER WANG bag | EBAY coat
EBAY rings | STRADIVARIUS sweater | DANIEL WELLINGTON watch
Tukan väri näkyy kuvissa musta todella hyvin; tyvi on vielä aavistuksen omaa väriä tummempi ja lämpimämpi, mikä korjaantuu muutaman pesun jälkeen, ja latva on sekasikiö vanhaa vaaleaa ja uutta tummaa raitaa. Silti varsin mukiinmenevä pehko, ainakin omasta mielestäni.

Näillä polkaistaan uusi viikko siis käyntiin, palaamisiin taas myöhemmin!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Ihanan raikas sininen! Niin se talvi on hurahtanut, vaikka viimeiset viikot ovat olleet tuhottoman pitkiä sairastelun ja sitten sairaalalevon myötä. :P Kivaa uutta viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, kivaa kun alkaa aurinkoakin taas näkymään. :) Voi sua, toivottavasti vointi paranee pian! :)

   Delete
 2. Ah mikä ihana takki! Ja hieno uus tukka, en ehtinyt sitä vielä kommentoimaan :) Kaunista viikkoa kaunotar, kohta se tosiaan on jo maaliskuu - uu jee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks, takki on mustakin hieno. :) Tuge on välivaiheeksi mukiinmenevä, mulla on ajatukset jo lopputuloksessa, mut asia kerrallaan. ;D Valon määrän lisääntyminen on niin kivaa. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)