-->

Vyölaukun paluu

Feb 29, 2016

Millaisia fiiliksiä postauksen otsikko teissä herätti? Hiipikö kauhu pitkin selkäpiitä, hikosivatko kädet sydämen sykkeen kiihtyessä kauhistuneeseen laukkaan? Pelko on kuitenkin turha, sillä vyölaukun voi yhdistää arkiasuun melko neutraalisti ja vaarattomasti, jopa varsin tyylikkäästikin, sanoisin. Omani on Luikkarin vanha klassikkomalli Florentine, jota ei enää valmisteta.

Minä ja Luikkarin kanvaslaukut emme ole tulleet toimeen enää hetkeen niiden kultaisten metalliosien vuoksi, mutta onnekseni Vuittonilta saa myös monia malleja, joissa metallit saa piilotettua kätevästi näkymättömiin. Pidän nimittäin edelleen hurjasti merkin klassisesta Monogram-kuosista, joka ei tsiljoonista feikeistä huolimatta koskaan menetä todellista arvoaan, vaikka onkin maailman kopioiduin kuosi. Näppärä vyölaukku on mielestäni ollut makea juttu jo pari vuotta, mutta edellinen vyölaukkuni, kirppikseltä löydetty nahkainen luttana, taisi tuhoutua jonkun muokkauksen yhteydessä, enkä koskaan tullut hankkineeksi uutta sen tilalle.

Florentine vetää sisälle vain tarpeellisimman, eli puhelimen, pienen lompsan ja avaimet. Jos oikein onnistaa, mukaan saa ehkä juuri ähdettyä ohuen huulirasvapuikon. Vyölaukku on käytännöllisyydessään vertaansa vailla, ja vaikka suosinkin arjessa lasten kanssa crossbody-mallisia pikkulaukkuja, on tämä kaveri päässyt mukaan menoon jo monesti.

Muu asu oli vahvasti Matrix-henkinen kaikessa synkkyydessään, ja ai että mä nautin tuon takin pitkästä helmasta, joka hulmuaa ihanasti jaloissa kävellessäni. Pitkissä takeissa on edelleen sitä jotain; ehkäpä syynä on se, että salaa toivon ihmiskunnan palaavan pukeutumisen osalta takaisin keskiaikaan, jotta saisin pukeutua pitkiin viittoihin ja kätkeytyä niiden massiivisten huppujen sisään iltaisin katuja mittaillessani... Tässä mustassa asussa juju oli vaatteiden erilaisissa pinnoissa ja materiaaleissa, pehmoinen teddy-paita oli hauska kontrasti löysille nahkahousuille ja mokkanilkkurit toivat kokonaisuuteen kaivattua ryhtiä.


H&M leather pants | LOUIS VUITTON belt bag | MANGO ankle boots | VERO MODA sweater
EBAY coat and ring | DANIEL WELLINGTON watch


 


Mitä raati sanoo asusta ja vyölaukusta?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

6 comments:

 1. Ihana asu, pukeudun itse talvisin tosi usein kokomustaan. Vyölaukut on just mageita, tuo varsinkin :)

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kokomusta toimii kyllä aina, vaikka onkin skidisti synkkä. ;)

   Delete
 2. Mulle tuli kieltämättä pieni tuskanhiki. :D Mutta iha tyylikkäältä tuo näyttää. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. LOL, se on kyllä aika pahapaha... :'D Mut muhun vetoaakin aina kaikki vähän outo. :D

   Delete
 3. Pikkasen kuumaa kamaa! ;) Hauskinta tässä on, että kehuin hirveästi näitä kuvia ja äiti sattui olemaan visiitillä ja kommentoi, että " wau Camilla, tosi kauniita kuvia susta". :DDD Eli suurin kehu ikinä, näytetään kuulemma samalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eheheheee, just hyvä! :D Mä oon Cami +20 kg. :D Pus! <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)