-->

Windy

Feb 8, 2016

Hei vaan kaikille, ja tervetuloa taas uusi viikko! Lattiaremontti on ihme kyllä edelleen ihan aikataulussa, ja sen pitäisi näillä näkymin olla maalauksen osalta täysin valmis viimeistään huomenna, minkä jälkeen remppaukkeli sulostuttaa arkeamme vielä listojen laiton ja kynnysten asennuksen verran keskiviikon ja mahdollisesti torstain aikana. Mutta muuten meillä on aika lailla valmista, ja ensi viikonloppuna likkojen mennessä vanhemmilleni yökyläilemään, pääsemme miehen kanssa järjestämään tavarat ja huonekalut rauhassa paikoilleen. Huisia, en malta odottaa!
Asukuvarintamalla tapahtui eilen taas, oltuamme sunnuntai-illallistamassa vanhempieni tykönä. Mies-rukka joutui taas kovaan viimaan ja suhruisen sumukan keskelle kameran taa, kun minä keekoilin parhaani mukaan sen edessä.

Kuvissa näkyy ihan ekaa kertaa uusin arkilaukkuni, joka on tehty mulle mittojen mukaan. Koko hommaan meni aivan tolkuttomasti aikaa, mutta se johtui aivan täysin minusta, ei laukun tehneestä ihanasta Magdasta. Kerroin täälläkin teille etsineeni Etsystä sopivaa laukkua jo viime vuoden puolella, mutta ensimmäisen vaihtoehdon kanssa nousi seinä vastaan kustomointimahdollisuuksien kanssa, joten jatkoin etsimistä ja löysin kaikeksi onnekseni Toshi Bag:n ja sen taitavan vetäjän Magdan.

Magda tarjosi mulle valehtelematta kirkkaasti parasta koskaan saamaani asiakaspalvelua, ja venkslattuamme malleja, prototyyppejä ja mittoja eestaas kymmenissä viesteissä, sain viimein tämän upean nahkiksen luokseni viikko sitten. Laukku on täydellinen joka suhteessa: nahka on jämäkkää, kaunista ja kestävää, juuri sitä sorttia joka vain paranee ajan myötä. Magdan käsityön jälki on moitteetonta, ja jokaiseen yksityiskohtaan on paneuduttu huolella. Tämä minimalismin ja käytännöllisyyden riemuvoitto tulee takuuvarmasti roikkumaan olallani etenkin silloin, kun lapset eivät ole mukana, toisaalta olen roudannut sitä mukanani jo koko viime viikon lapsista viis... En voi muuta kuin suositella Magdaa teille täydestä sydämestäni, jos haaveilette upean laadukkaasta kustomoidusta nahkalaukusta. Hintakaan ei huimaa päätä millään mittarilla, koko hoidon lasku jäi alle kahteen sataan postikuluineen; uskomatonta, mutta totta. Ja vaikka olen aina ollut hieman tyyriimpien veskojenkin perään, on tällä tekeleellä aivan spesiaali paikka sydämessäni, sen verran tiiviisti tuli Magdan kanssa paneuduttua asiaan reilussa kuukaudessa.ADIDAS sneakers | ZARA pants | ASOS coat | MANGO sweater | EBAY wool scarf , cocktail ring and skull bracelet | TOSHI bagPidän tosi paljon tällaisista arkiasuista, jotka saavat pienen liftin muutamalla tarkasti valitulla remontin keskeltä hädässä kahmitulla asusteella. Kamelitakki on noussut yhdeksi lempparivaattekseni, vaikka aluksi arastelin sen hieman lämpimähköä sävyä. Sävy tuntuu kuitenkin pelittävän ihan kivasti monenkin muun värin kanssa, joten meistä tuli hyvät kaverit sittenkin. Paidan ostin kirppikseltä oikeastaan kotikäyttöön, mutta kyllä se taipuu muuhunkin, etenkin jos olisin valinnut jalkaan korot. Uusin villitykseni on nyrkin kokoiset hippisormukset, joita on kuin huomaamatta kertynyt koruvarastooni aikamoinen kasa... Tämä kyseinen vaaleansininen larimar-sormus on mun mielestä aivan huikean kaunis! Kyllä tuossa asussa yhden sunnuntain rentoili.

Tykkäsittekö tekin tästä arkiasusta? Ihanata viikkoa kaikille!

EN | A random outfit with my newest bag favourite from Poland. Magda, the wizard leather crafts woman who made me this custom leather bag is simply one of the most friendly people I have ever had the pleasure to do business with. She took her time and patience, I'm sure, to the absolute limit and created me this absolutely gorgeous yet minimal beauty, that fits anything and everything. The quality of the leather is sublime and I'm in love. 

I recommend her services to anyone who has a craving for a beautiful, hand made quality leather bag, and urge you to take a look at her shop here on Etsy. She also takes cumstom orders like the one I have here. I've been toting the tote around now for more than a week, every day, and the leather just keeps getting better and better. Couldn't be happier!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Siis mitä?! Ihan megaedullinen laukku. Jessus. Mä tarttisin kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, hinta todella kohdallaan. Kyllä tällaisesta laadusta voisi enemmänkin maksaa, kun tuolla ties mitä skeidaa myydään tyyriillä hinnalla... ;) Suosittelen ottamaan magdaan yhteyttä, on niin mukava ja palveluhenkinen, että homma sujuu kuin siivillä! :)

   Delete
 2. Täydellisen laukun oot saanut hinnalla, joka todella on kohdallaan. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naulan kantaan! Kiva kun tulit, tervetuloa, toki piipahdan taas kiireen salliessa. :)

   Delete
 3. No hei vautsi vau, ihan sairaan magee toi laukku! :) Ja millä hinnalla.. Mä raahaan tota luiskaa mukana joka toinen päivä kun pitää kantaa tietokonetta ja salikamoja ym., joten joku toinen tällainen isompi laukku olis niin kiva! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tästä tuli kyllä aivan pööfekt! :D Ja arvaa, siitä sen Vuiskan myymisestä tää idea aikoinaan läks, kun sen koko oli niin paras koko elämän mukana roudaamiseen, mutta en tykännyt enää siitä ruutukuosista. Mut tää menee kaiken kanssa, koska musta ja silleen. :'D Yks parhaita ostoksia, ja tunnearvoa siihen päälle rutkasti, koska Magda oli niiiiiin ihana mun toiveiden ja venkslaamisen kanssa! ;)

   Delete
 4. Oi, custom made-laukku, siinä on ihanan ylellinen viba! :D Kiva asu muutenkin, voisin laittaa itsekin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, oli kyllä ihana saada millilleen sellainen veska, jota toivoin! Magda on hurjan taitava. :) Ja kiitti!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)