-->

Blue graffiti

Mar 12, 2016

Heips! Hulinalauantain päätteeksi tuuppaan eetteriin asukuvat viime viikolta, jotka kaivoin oman koneeni uumenista juuri. Siis sen huollosta tulleen, tai ainakin niin luulin. Kävikin sitten ilmi että kone ei suinkaan ollut huollossa, vaan sen kunto arvioitiin huoltoa varten, jotta vakuutusyhtiö voisi ottaa kantaa asiaan. Kraah, eli näppäimistöni on edelleen puoliksi tuusana ja kirjoitan siksi tätäkin postausta miehen koneelta.
Kuvat käsittelin omallani, ja viimeistelin postauksen lisäämällä ne tänne tekstin väliin. Tosi kätevää, eiks vaan? Kaiken kaikkiaan tosi hieno homma, että mä en nyt käytännössä pysty tekemään töitä omalla koneellani, ennen kuin saan siihen uuden näppiksen (mainitsinko jo koneeni olevan pari vuotta vanha ja lopetettu malli, johon on aika hankala saada varaosia?) tai hankin mahdollisesti avukseni ulkoisen sellaisen... Kivaa! No mutta, tällaista tympeää tämä elämä välillä on, nyt ei auta kun mennä näillä korteilla ja katsoa miten ja milloin homma ratkeaa parempaan suuntaan.


Simppeli arkiasu sopi musta hauskasti siniseen taustaan, vaikka nyt näin jälkeenpäin katsottuna vaihtaisin tumman kauluspaidan neuleeseen. Asu näytti muutenkin kivammalta livenä kuin kuvissa. Kaulakoru oli muuten löytö kirppikseltä, jonka tuunasin uuteen uskoon muutaman tasselin ja parin riipuksen avulla.


EBAY coat | VERO MODA shirt | VERO MODA skirt | EBAY wool scarf 
SECOND HAND necklace | DANIEL WELLINGTON watch
PHILLIP LIM bag | UNDERGROUND ORIGINALS shoes
Tällaista tänään, huomenna uudet tuulet. Nauttikaahan kaikki lauantaista, niin minäkin meinaan!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)