-->

DW, farkkua ja mustaa pitsiä

Mar 14, 2016

Iltaa, arvon naiset - naisiahan teistä suurin osa käsittääkseni kuitenkin on? Mulla oli tänään tosi kiva päivä. Aamupäivästä sain nauttia omasta ajasta ja iltapäivän ja alkuillan vietin kahdestaan esikoisen kanssa. Välillä on super kivaa viettää aikaa ihan kahdestaan isojen tyttöjen kesken, koska kahden pikkuisen kanssa ei juuri jää aikaa sen syvällisempiin keskusteluihin, etenkin toisen heistä ollessa vielä hetken alle kaksi. Melkein kolme ja puoli vuotias on jo sen sijaan ihan eri levelillä juttujensa puolesta, etenkin kun meidän likat ovat molemmat olleet nopeita puheensa kanssa.Oli ihana jutella kirppistelyn ja vaatteiden mallailun ohella läpi uusimmat jutut ja ihan vaan fiilistellä sitä kuinka iloiseksi tuon pienen tekikään kiekka lähikirppiksellä, kahvilassa syöminen ja Tokmanilla pääsiäisostoksilla pyörähdys. Ja kun vielä löysin tytöille tosi kivaa arkivaatetta sopuhintaan, oli maksimaalinen hyöty reissusta saatu.

Viikonloppu oli myös ihana, aurinkoisista keleistä tuli nautittua ihan koko perheen voimin ja kyllä se on kuulkaa niin, että vaikka nyt luvataankin taas hieman kylmempien kelien hetkeksi palaavan, on kevät just eikä melkein nurkan takana. Tämän yltiö positiivisen lätinän lisäksi tulin muistuttamaan teitä vielä kertaalleen huomenna viimeistä päivää voimassa olevasta Daniel Wellingtonin alennuskoodista (HOMEATLAST), jolla ostoskorin loppusumma pienenee 15 %. Koodi toimii siis vielä huomenna tiistaina, joten nyt kannattaa hyödyntää se, jos joku merkin minimalistisen kauniista kelloista kutkuttelee! Ja jos mun kellon malli mietityttää, niin se on miesten Classic Sheffeild.Eipä tässä sitten tämän ihmeempiä, loppuviikoksi mulla on teille suunnitteilla aika kivat asukuvat, pitkästä aikaa yksi kynsilakkapostaus ja muutakin kosmetiikkaan liittyvää. Ja jos ette vielä ole osallistuneet mahtavaan Lumenen seerumiarvontaan, tehkääpä se nyt heti tästä.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

 1. Voi että, mä niin ymmärrän. Tänään mietin miten mahtavat 3 vuotta meillä on olleet ja mitä kaikkea on jaettu yhdessä ja nyt viedään ihan vikoja päiviä kaksin. Erään aikakauden loppu. 3veellä on jo niin mahtavat jutut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No te ehdittekin olla ihan eri lailla kimpassa, meillä kun likkojen ikäero on sen alle puolitoista vuotta, niin ei me esikoisen kanssa ennen miniskuukkelin syntymää vielä kovin syvällisiä turistu. ;D

   Mutta ihana että välillä tulee näitä hetkiä, kun saadaan olla kahdestaan ihan rauhassa isojen tyttöjen kesken. <3 Nautihan säkin vielä kun voit, ja kovasti tsemppiä viime hetkiin yhden mammana. :) ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)