-->

Furry

Mar 23, 2016

Vietettiin tänään iltaa tutustuen ystäväpariskunnan kolmeviikkoiseen kuopukseen, ja seuraten siinä samassa kolmen vähän suuremman tötterön edesottamuksia. Aika kului kuin siivillä, kuten yleensäkin kun seura on mieluisaa. Ehdin siis vasta nyt koneelle päivittämään kerrankin uunituoreen päivän asun teillekin; näissä vetimissä mä johdin karavaanimme läpi pääkaupunkiseudun kohti itäistä Helsinkiä, ensin junalla ja sitten vielä perään metrolla.
Kyllä oli kuulkaa esikoinen tohkeissaan metrolla matkustamisesta, sillä edellisestä kerrasta oranssissa tuubissa on jo ehtinyt kulua vuosi jos toinenkin. Konnarilta saaduista lasten junalipuista oli hukkunut toinen jo metroon ehtiessämme, mutta se ei menoa onneksi hidastanut. Miekkonen nappasi meidät kyytiin Itiksestä ja suostui bonuksena ottamaan asukuvat samaisen kauppakeskuksen kattoparkkiksella, (!) likkojen lukiessa autossa sillä välin. Ja jos nämä jutut eivät vielä riittäneet tekemään tästä keskiviikosta vallan mainiota, niin ehdin tämän kaiken lisäksi jopa lakkaamaan kynteni, tekemän vuoallisen hiton hyvää lasagnea sekä viikkaamaan järkyttävän kokoisen pyykkivuoren kaappiin asti. Tällaista kotimamma-glamouria siis tällä suunnalla näin päivää ennen pääsiäistä!
Asu henkii kevättä jo aika vahvasti, vaikka värit ovatkin sangen ankeat ja synkät. Musta muuttuu kuitenkin mielenkiintoiseksi kun muistaa leikitellä erilaisilla pinnoilla, aavistuksen valoa heijastava nahka, pörröinen liivi rotsin päällä ja mokkapintainen laukku mätsäävät kaikki just eikä melkein. Kirjainpaita on veikeytensä lisäksi tosi kiva päällä ja Zaran lörppähousut ovat yhdet lemppareistani, vaikka antavatkin joskus valokuvissa ymmärtää että mulla olisi vähän enemmänkin täytettä housujen etumuksessa. Lenkkarikaapin uusimmat tulokkaat veivät sydämeni mukavuudellaan, eivätkä ne kyllä ole pöllömmät katsellakaan. Ja oli mulla hei kaulahuivikin mukana vielä viimaa vastaan, mutta se unohtui kaikessa hässäkässä autoon. Vielä on hetki kesään...


ZARA pants | *PANCHIC sneakers | ALEXANDER WANG bag
H&M knit | EBAY leather jacket and faux fur vest


*gifted


Mielipiteitä asusta, anyone? P.S. Lumene-arvonta pyörii vielä viikon verran!

EN | Outfit pics by dear hubby on a mall parking lot with the kids inside our car reading. This is usually the oh so very glamorous story behind my outfit pictures... Digging the almost all black outfit, tho.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)