-->

Harmaan hupparin lumoissa

Mar 20, 2016

Viime keskiviikkoilta oli hurmaava, sillä sain viettää sen mainiossa seurassa Selected Brands Finlandin vieraana, Why Not PR:n ihanan Noran kutsumana. Tutustuimme illallisen ja FNUG-lakkauksen lomassa (näistä herkkulakoista lisää myöhemmin) firman luotsaamiin brändeihin, joihin kuuluvat muun muassa kulttimainetta nauttiva tanskalainen Day Birger et Mikkelsen, luksusvillatuotteita käypään hintaan tarjoava Delicatelove, kenkäpuolelta italialainen Panchic Shoes espanjalaisen siskonsa Marenaksen kanssa, ja omasta mielestäni illan mielenkiintoisin brändi, puolalainen RISK.
RISK nousi illan tähdeksi myös siksi, että paikalla oli iltaamme sulostuttamassa myös toinen viisivuotiaan brändin perustajista, Klara, jonka kokoharmaa asu ihastutti paikalla olijat tyystin. RISK:n kantava ajatus on lähtenyt liikkeelle nykypolven omaksi klassikokseen nostamasta harmaasta hupparista, jonka mukavuuden he ovat halunneet tuoda myös siistimpiin käyttövaatteisiin. RISK:n upeissa jersey-mekoissa (suom. huom. trikoo) on ensisijaisesti huomioitu käyttömukavuus laadukkaan materiaalin ohella, jonka luvataan taipuvan niin arkeen kuin juhlaan, ja kas, tämä saatiin huomata sekä brändin mallikappaleita hipeltäessä että katsoessa Klaran ja kollegansa Izabelan upeita RISK-mekkoja. Merkin vaatteiden trikoon huomasi heti olevan sitä parempaa sorttia koskettamalla; kangas oli raskasta, sileää ja laskeutui kantajansa päällä moitteettomasti. RISK:n vaatteet tuotetaan täysin Puolassa, mutta merkillä on jo jälleenmyyjiä Euroopan lisäksi Japanissa ja Jenkkilässä asti.

Myös Klaran intohimo hommaa kohtaan teki vaikutuksen, brändin nimikin tulee siitä, että tavoitellakseen unelmiaan tulee ottaa riskejä. Tämä oli mielestäni hyvin onnistunut sellainen! Jäin kaihoisasti katselemaan myös illan emännän Noran upeaa trikoomekkoa, joka päällään Nora näytti kuin Marilyniltä lyhyessä vaaleassa polkassaan. Eniten kuitenkin ihastuin Klaran päällä olleeseen Carrie Bradshaw -henkiseen harmaaseen trikoohameeseen, jonka yhdisteleminen olisi ehkä mutkattominta ikinä, koska hame sopii lähes kaiken kanssa kimppaan.

Saimme mukaamme myös suloiset lahjapussukat, jotka pitivät sisällään aiemmin mainitun italialaisen Panchicin klassikkolenkkarit, jotka sekä tuntuvat että näyttävät aivan pappakengiltä, ja voi kuulkaa kuinka mukava niillä onkaan tallustaa. Materiaaleihen on kiinnitetty erityishuomiota kuten myös kenkien istuvuuteen, jalan molemmilla sivuilla olevat kuminauhat varmistavat lenkkareiden täydellisen istuvuudeen jalkaan kuin jalkaan. Olen toimittanut jo arkiasiaa sun toista nämä valkoiset pappikset jalassani, enkä malta odottaa hiekattomia teitä ja sitä, että saan yhdistää pappa-chiciä huokuvat lenkkarit yhdessä räyhäkän biker nahkatakkini kanssa!

Miksi muuten päätin kirjoittaa juuri tästä tapahtumasta blogiin? Koska tunnelma oli niin kohdallaan ja pienessä intiimissä tilaisuudessa ehti seurustelemaan paremmin toisten kanssa verrattuna kolmenkymmenen bloggaajan massapressiin. Niillekin on toki paikkansa, mutta keskiviikon tapahtumassa oli yksinkertaisesti kaikki kohdallaan, ja jotenkin RISK:n Klaran palo työtään kohtaan vakuutti mut ja inspiroiduin siitä. Unelmiaan kannattaa kuulkaa jahdata, sain taas huomata että ne toteutuvat, jos niiden eteen tekee töitä ja matkassa on mukana ripaus taikapölyä.

Kiitos Why Not PR, Selected Brands Finland ja RISK:n upeat Klara ja Izabela sekä kanssabloggaajat mitä onnistuneimmasta illasta, mulla oli super kivaa!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

3 comments:

 1. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Hyvää palmusunnuntaita Taru! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oli kiva setti kyllä. hei sitä samaa myös sinne, kiitos.

   Delete
 2. Oi miten ihanan näköisiä vaatteita, mukavia ja tyylikkäitä <3 Tahtois tuollaisen harmaan hamosen!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)