-->

Kolme kovaa

Mar 25, 2016

Päätin lyödä lauman kärpäsiä yhdellä iskulla ja esitellä teille yhden tuotteen sijasta niin sanotusti kolme kerrallaan, vaikka oikeastihan kuvassa on  kaikkiaan neljä tuotetta. Mä kohtelen kuitenkin Sensain kaksikkoa tässä postauksessa yhtenä asiana, joten ei jumituta pilkkua viilaamaan, vaan mennään suoraan asiaan.

Sensain legendaarista tuplapuhdistusta olen mielinyt testiin jo tovin, sillä uteliaana ihmisena ja kosmetiikan ahkerana tutkijana olen kuullut tuplapuhdistuksesta sen verran juttua, että pitihän tämä Idän ihme päästä itsekin kokeilemaan. Lähes kaikki kauneuspuolen uutuudet ja ihmeet löytävät tiensä tänne meille nimenomaan Aasiasta, missä ihonhoito on pyhään rituaaliin verrattavissa oleva asia, johon panostetaan huomattavasti enemmän kuin meillä Pohjolan perukoilla. 

MITÄ? Kaksoispuhdistuksella tarkoitetaan pähkinänkuoressa sitä, että iholta puhdistetaan ensimmäisellä tuotteella rasvaliukoinen lika, eli siis meikki tai muu, jonka jälkeen toinen puhdistustuote poistaa iholta vielä vesiliukoisen lian. Sensain puhdistustuotevalikoima tarjoaa suurehkon määrän molempia sortteja, ihotyypistä riippuen. Puhdistusta voidaan vielä tehostaa saman merkin puhdistusliinalla, joka kuorii ihoa höyhenenkevyesti.

MILTÄ TUNTUI? Testasin Bernerin ihanan Annen neuvosta omalle kuivahkolle iholleni sopivat Cleansing Oil:n (1) ja Milky Soap:n (2), Emulsiomainen Cleansing Oil ei noussut suureksi suosikikseni luirun koostumuksensa vuoksi; en kokenut sitä kovinkaan riittoisaksi, ja sitäpaitsi puolet tuotteesta lirui aina sormien välistä suihkun lattialle ennen kuin edes ehdin levittää sitä kasvoilleni... Se määrä minkä sitten ehdin saada kasvoille asti oli ihan miellyttävä, tuotteella voi jopa puhdistaa silmiä, tosin sen öljymäinen rakenne tekee silmiin hetkeksi pienen sumukalvon, joka haihtuu kuitenkin pian pesun jälkeen.

Milky Soapin kohdalla tapahtui kuitenkin suurta rakastumista, siinä on kuulkaa tuote, jollaiseen varmasti moni selektiiviseen kosmetiikkaan ainoastaan luottava nainen panostaa. Koostumus on äärettömän riittoisa, yksikin pumppaus on aivan liikaa, ja vaahtoa riittäisi vaikka kokonaiseen kylpyyn! Pesutulos on priimaa ja tuotetta on unelmaista työstää iholla, ja kun vielä ottaa Sponge Chief -liinan avuksi, on silkin sileä nassu taattu. Milky Soapia ei kuitenkaan kannata erehtyä viemään silmien lähelle, sillä siitä seuraa ikävää kirvelyä. Siinäpä olikin ainoa miinus, jonka tuotteesta ylipäänsä keksin.

KENELLE? Kaksoispuhdistus sopii erityisen hyvin vahvaa meikkiä käyttäville, mutta tuo kevyemmänkin meikin ystäville ihanaa luksusta arkeen. Tuotteet tuoksuivat suloisen kalliille, jos näin nyt voi edes sanoa, ja sain testihetkistä ehdottomasti irti selektiiviseen kosmetiikkaan liitettyä hemmottelufiilistä. Tuplapuhdistus vie toki normaalia ihonpuhdistusta enemmän aikaa, mutta tarjoaa vastapainoksi pienen hemmotteluhetken arjen keskellä.

Seuraavana testattavana oli Dermalogican niin ikään kulttimainetta nauttiva Daily Microfoliant -kuorintajauhe, jota olen nähnyt hehkutettavan vähän siellä täällä jo vuosien ajan. 

MITÄ? Kuorinnan perusta on riisipohjainen entsyymijauhe, joka sekoitetaan veden kanssa tahnamaiseksi kuorintavoiteeksi ja levitetään kasvoille sekä kaulalle pyörivin liikkein noin minuutin ajan, ennen pois huuhtelua, Soveltuu käytettäväksi nimensä mukaisesti päivittäin. Vajaa teelusikallinen riittää yhteen käsittelykertaan, ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

MILTÄ TUNTUI? Miellyttävältä ja tehokkaalta, iholta todella tuntuu hävinneen kaikki kuollut ihosolukku, ja kuorinnan jälkeen tunne kasvoilla on freesi, tosin myös hieman kiristävä. Olen silti käyttänyt kuorintaa monena perättäisenä iltana, ja huomannut erityisesti hormoninäpyille alttiin leuan ympärysihoni tykänneen siitä.

KENELLE? Tasaisemmasta ihonväristä ja kirkkaammasta ihosta haaveileville, papaiinia, salisyylihappoa ja riisientsyymiä iholle vapauttava kuorinta toimii myös epäpuhtauksia vastaan.Kolmas jutun tuote on islantilaisen Bioeffectin EGF Day Serum, joka on kehitetty seuraamaan merkin legendaarista yöseerumia, jonka testitunnelmat löydät täältä.

MITÄ? Lisäämällä päiväseerumin yöseerumin rinnalle, saat iholle maksimaalisen hoitotuloksen ihoa uudistavia solukasvutekijöitä. Ohran siementen sisällä patentoitua teknologiaa hyödyntäen kasvatetut ainesosat takaavat ihon maksimaalisen uudistumisen samalla kosteuttaen ja hoitaen sekä madaltaen juonteita ja häivyttäen ikääntymisen merkkejä.

MILTÄ TUNTUI? Bioeffectin tuotteissa on mun kokemuksen mukaan jotain magiaa; jäljitellen yöseerumin hoitotulosta, myös päiväseerumilla on selkeästi sama ihoa uudistava ja korjaava voima johon ihastuin ensin testaamassani yöseerumissa. Leukaa edelleen ajoittain kiusaavat näpyt ja niiden arvet vaalenevat ja paranevat huomattavasti nopeammin EGF:ää levitettyäni, verrattaessa muihin päivä- tai yövoiteisiin. Käytän siis päiväseerumia myös satunnaisesti leuan seudun iholle öiseen aikaan, sillä iho uudistuu tunnetusti tehokkaimmin juuri öisin,

Seerumi on ihana levittää samettisen geelimäisen koostumuksensa vuoksi ja soveltuu myös loistavasti meikin alle. Riittoisuus ei valitettavasti yllä läheskään samalle tasolle yöseerumin kanssa, mutta toisaalta pakkauskokokin on tuplat (30 ml) yöseerumin viiteentoista millilitraan verrattuna. Vaikka tykkään päiväseerumistakin kuin hullu puurosta, valinnan eteen joutuessani kääntyisin kuitenkin ennemmin yöseerumin puoleen, joka vei sydämeni täysin.

KENELLE? Laatua ja tuloksia hakevalle, vaikka tuote on kallis, on sillä selvästi silmämääräisesti havaittavissa olevia positiivisia tuloksia iholla.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Oliko joukossa tällä kertaa uusia tuttavuuksia vai vanhoja tuttuja? Ihanaa pääsiäistä teille kaikille, kuullaan taas pian!

EN | A couple of cool cosmetic products I've been testing lately. Kinda loved all of them, you should especially check out Milky Soap from Sensai, Bioeffect Day Serum and the Daily Microfoliant from Dermalogica. Happy Easter, my peeps!

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)