-->

Mutaa ja glitteriä

Mar 18, 2016

Ah, kyllä nyt kelpaa kun viikko on jo perjantaissa ja koko ihana viikonloppu vasta häämöttää edessä. Koska olen jo valmiiksi näinkin hattaraisissa tunnelmissa, kurkataan tänään yhdet kynnet, jotka innostuin taiteilemaan viime viikolla.Lakka on Elloksella myytävän Makiash:n, merkin, johon olen vasta ottanut pientä lähituntumaa, mutta jonka poskipunaan ja highlighteriin olen jo ehtinyt siitä huolimatta ihastua palavasti. Niistä myöhemmin. Missasin syksyllä merkin lanseerauspressin Marsaanassa, joten pääsin testailemaan merkin tuotteita vasta nyt. Hyvää kannattaa näköjään odottaa, sillä toistaiseksi tielleni ei ole osunut ainottakaan hutia. Lakat tuntuvat olevan taattua laatua; peittävän tuloksen saa parilla kerroksella ja kestävyyskin on ihan kelpo.

En oikein tiedä mitä mun päässä liikkui alkaessani lisäilemään värilakan päälle paria eri hilelakkaa, koska lakkauksen värimaailmasta tuli aika lopulta aika karsea, ainakin omasta mielestäni. Nude- ja mutalakkojen värin on tosi tärkeä mätsätä käyttäjänsä ihonsävyyn jotta väri pääsee oikeuksiinsa ja näyttää hyvältä, ja harmikseni tämä mudanruskea ei ollut oikea omaa ihonsävyäni vasten ja tulos näytti livenä ei niin imartelevalta.


Hileillä kuorrutettu lakkaus rupesi tympimään jo seuraavana päivänä lakkauksesta, joten se sai väistyä nudekynsien tieltä aika nopsasti. Tämän lakan kanssa olisi riittänyt vähempikin, esimerkiksi vaikka pelkkä värilakka tai korkeintaan hopeinen glitter... No, aina ei voi onnistua, tosin tuo hileen lisääminen kynsien kärkiin viehättää mua ideana edelleen, jospa seuraavalla kerralla osaisin valita väritkin vähän paremmin. Ja kyllä nämä kynnet keräsivät sentään kehut mun pikkulikoilta, haha!

Menikö metsään raadin mielestä?

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Nätit, tykkään tollaisista chinchillan värisistä lakoista. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä jotenkin vierastan niitä, kun tekevät helposti mun käsistä sellaiset kalpakäpälät... :'D

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)