-->

NEW IN ja kuulumiset

Mar 31, 2016

Iltaa, arvon väki! Tajusin tänä aamuna että oho, keskiviikko taisi jo olla ja mennä, ja ilman postausta blogiin tällä kertaa. Asia unohtui aivan totaalisesti kaiken härdellin keskellä, juostuamme paikasta toiseen koko päivän tyttöjen kanssa. Ruvettuani juuri miettimään mitä eilen oikein teimme, muistan ainoastaan aamupäivän ohjelman, johon kuului paikallisen Mannerheimin lastensuojeluliiton perhekahvilan avaus. Vakkarivetäjä oli kaatunut punkan pohjalle pöpön seurauksena, joten tuurasin häntä, avattuani kahvilan pariin otteeseen jo itsekseni viime vuoden puolella. Homma oli hauska aamupuhde mineille, etenkin kun kahvilan tilat ovat suuret ja avarassa salissa kelpaa kirmata muiden pienten kanssa sydämensä kyllyydestä.

Tänään vietettiin aamupäivä ulkoillen ihanassa auringonpaisteesa ennen lounasta, ja lounaan jälkeen neitien vaari otti ohjat käsiinsä mun suunnatessa kohti Helsinkiä laittamaan erään ruudusta tutun neidon nassun ja hiukset kuvauskuntoon. Keikka oli kaikin puolin onnistunut ja tämä uusi tuttavuus oikein mainio, ja palaan ehdottomasti vielä tunnelmiin saatuani Karkin ottamat kuvat käsiini. Mutta kuvitelkaapa mun fiilistä siinä vaiheessa kun olen juuri päässyt kodin ovesta sisään tuudittautuneena ajatukseen puolen tunnin päästä alkavasta rentouttavasta kasvohoidosta, miehen soittaessa ja kertoessa pudottaneensa auton avaimet työpaikan hissikuiluun ja olevansa edelleen jumissa keskustassa... Sanomattakin selvää että hatutti ja paljon, mutta eipä siinä auttanut kuin ottaa luuri kauniiseen käteen ja perua hela hoito (haha!), faijani kurvatessa auton vara-avainten kanssa kohti miehen duunipaikkaa. Mies pääsi kuin pääsikin sitten kotiin turvallisesti, vaikka auton avain makaakin edelleen siellä hissikuilun pohjalla, ja mä pääsin (?) kasvohoidon sijaan ottamaan omaa aikaa sukkahousuostoksille lähikauppakeskukseen. Tiedän, melkein neljänkymmenen euron sijoitus neljään pariin sukkahousuja, joista ainakin kahdet hajonnevat heti ekalla käyttökerralla ei kuulosta mustakaan ihan yhtä hyvältä kuin se kasvohoito, mutta elämä on ja sillä viisiin.Kyllä mä silti mietin kotiin ajaessani että olipa ihana päivä; tyytyväinen asiakas, onnistunut keikka, ystävän tapaaminen, lasten kanssa ulkoilua ja hitunen ihan omaa aikaa. Pienet ilot, niistä se arki koostuu. Faija, kiitos hoitoavusta ja Saara, oli tosi kiva törmätä, hitsi kun ei ehditty jutella pidempään.

Ja niin tosiaan, kuvassa suloisia keväträttejä tanskalaiselta Close by Denimiltä, jotka sain käydä valitsemassa Marsaanasta itselleni. Chanelin klassinen rintaneula löytyi erään asiantuntevan henkilön avulla eBaysta, ja se matkasi luokseni kaukaa Japanista. Neula on tämän hetken suosikkikoruni, vaikka pidin rintaneuloja vielä joku vuosi takaperin ehkä mummoimpana mitä maa päällään kantaan, hehe... Se tekee asusta kuin asusta astetta kiinnnostavamman, ja on sen lisäksi kiinnitettävissä melkein mihin vain pipoista ja laukuista aina takinpieliin asti. Oikea monitoimikapine siis!

Puuh, tässäköhän tämän päivän ajatusvirta alkaisi olla? Niin hei, Lumene-arvonta päättyy tänään keskiyöllä, eli vielä ehdit mukaan.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

2 comments:

  1. Oli kyllä huippu kohtaaminen! :D Piti sanoa jo siinä (mut en ehtinyt) että näytit niiiiin hyvältä ja säteilit jotain ihme energiaa, jäi hyvä mieli <3 Koitetaas törmätä ihan tarkoituksella joku päivä kaunokainen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee, niin oli, liian pikainen vaan. :) No voi notta, kiitos ihana. <3 Ite tuntui taas et nassu mitenkuten, kun vaan toisen laittanut just kauniiksi. ;) Ehdottomasti yritetään! Tuutko ID:n päivähommiin beben kans?

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)