-->

Spring casual

Mar 28, 2016

Aloin jo melkein jupisemaan jotain ihanan aurinkoisesta sunnuntaista tähän, ennen kuin juuri tajusin elävämme jo uutta viikkoa ja maanantaita. Pääsiäisen säät ovat menneet päivä päivältä parempaan suuntaan ainakin täällä meillä, ja tein lounaan jälkeen päivän uroteon, eli seitsemän ja puolen kilsan reippailun napit korvilla, auringon kutitellessa kivasti poskia.

Eilen anoppilaan kävellessämme kevättä oli myös selvästi ilmassa; vielä viime viikolla ra'alta tuntunut tuuli olikin yhtäkkiä jo huomattavasti lempeämpi, eikä jättänyt ihoa pyyhkäistyään jälkeensä kananlihaa. Tässäpä siis eilen lupailemani asu kaikessa komeudessaan arkisuudessaan.

Taidan pitää kauniista korkkareista ja lenkkareista ihan yhtä pajon, mutta arkena ja etenkin silloin kun tiedossa on tepastelua, löytää jalastani yleensä ne jälkimmäiset. Nämä Selected Brands Finlandin blogitapahtumasta saadut Panchicin pappalenksut ovat nousseet uusiksi suosikeikseni mukavuutensa takia, harmi vain että valkoista väriä saa suojella melkein henkensä kaupalla näillä keleillä, maan ollessa vielä hiekan, kuran ja muun roskan peitossa. Pitäisi ehkä pihdata niitä kaapissa puhtaita katuja varten vielä jokunen viikko, jotteivat ne olisi aivan ryönäisessä kunnossa kesän alkaessa, heh.

Asun kantava idea taisi muutenkin olla eilen mukavuus, mutta löysänkin printtipaidan saa muutettua inan siistimmäksi istuvien housujen ja suuren kaulakorun avulla. Oli ihana ottaa kuvat keväisessä auringonpaisteessa kerrankin niin, ettei kummallekaan tullut kylmä. Valon lisäännyttyä räjähdysmäisesti viime viikkojen aikana on asukuvienkin määrä kasvanut samaa tahtia, koska aikaa niiden ottamiseen on reilusti talvikuukausia enemmän.

Viikosta on tulossa kiireinen miehen pienen työmatkan vuoksi, jonka lisäksi olen huomaamattani sopinut omaan kalenteriini yhden pr-toimistokäynnin, meikki- ja tukkakeikan sekä kasvohoidon. Tämä on mulle tyypillistä, mutta toisaalta tiedossa on tosi kivaa ohjelmaa, ja arki likkojen kanssa nyt pyörii vähän omalla painollaan onneksi. Lauantaina viikon aherrus palkitaan ihanalla tyttöjen illalla rakkaan ystäväni kanssa, tyttöjen mennessä isovanhemmilleen yöksi ja miehen karatessa omiin menoihinsa. Oikein tursuan jo energiaa viikon varalle! Upeaa viikkoa myös teille kaikille.


EBAY coat, sunnies and necklace | SANDWITCH trousers | PANCHIC sneakers | CHANEL bag
SECONDHAND t-shirt
Muistakaahan muuten osallistua Lumenen seerumiarvontaan, aikaa on vielä muutama päivä.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)