-->

Triple bun

Mar 21, 2016

Taas maanantai! Ihanan viikonlopun jälkeen kelpaa polkaista uusi viikko käyntiin hyvin mielin, ja sen kunniaksi tuuttaan eetteriin nämä lauantain kampauksen kuvat. En tiedä olenko maininnut blogin puolella peseväni hiukseni ehkä kerran, maksimissaan kaksi kertaan viikossa, sillä lasten jälkeen hormonitoimintani (?) on muuttunut, eikä tukka enää juuri rasvoitu.

Reuhka ei luonnollisestikaan ole enää freeseimmillään paria päivää ennen pesua, joten olen taas nähnyt viime aikoina hieman vaivaa ja tehnyt tukkaan uusia kampauksia ihan kokeilumielessä. Mun maku kampausten(kin) suhteen on aika minimalistinen ja suoraviivainen, mutta välillä on kiva panostaa hieman perus ponnaria tai nutturaa enemmän. Ja kun sanon vähän, niin todella tarkoitan vähän, sillä tämänkin tukan väkertämiseen ei tainnut mennä muutamaa hassua minuuttia kauempaa.
Ohjeen löydät tämän linkin takaa, eli käytyäni hiukset läpi kuivashampoolla aloitin tekemään ekaa nutturaa pään päälle ja etenin keskimmäisen kautta alimmaiseen. Keskimmäinen nuttura ei ole aivan keskellä, koska en tarkistanut homman etenemistä peilistä lainkaan, vaan tein kampauksen ihan summan mutikassa, mutta ihan kivasti se silti onnistui. En myöskään jaksanut nyhtää nutturoita tuuheammiksi niiden kiinnityksen jälkeen, mutta jos toiveenasi on mega pöyhkeät nutturat, ei sitä vaihetta ehkä kannata skipata. Kiinnitykseen käytin vanhan ohjeen mukaisia ruuvipinnejä, jotka ovat mun parhaita kavereita kampausten tekemisessä, sillä kaksi ruuvipinniä pitää tällaisen ohuemman nutturan mainiosti paikoillaan, mutta jos teet vain yhden nutturan, suosittelen hiusten paksuudesta riippuen käyttämään kahdesta viiteenkin pinniä. Ruuvipinnien juju on siinä, etteivät ne lähde luisumaan pois kampauksesta päivän mittaan tavallisten hengettömien tavoin.

Tukasta tuli musta hauska, melkein kuin nutturoista tehty irokeesi. Erään toisen kampauksen unohdin kuvata viime viikolla, ja yhdestä lettihässäkästäkin pyrin saamaan kuvat blogin pian, joten hiusjuttuja siis tiedossa täällä enemmänkin!

P.S. Vielä ehtii mainiosti osallistumaan ihanaan Lumene-arvontaan!

EN | Tried this cool triple bun hairdo last weekend and it turned out quite well. Super easy and fast to do, just follow this link to see how it's done. Have a fab week, we'll talk soon!

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

4 comments:

 1. Valkoinen tähdikkiMarch 23, 2016 at 11:42 AM

  Jännä idea tuo kolmoisnuttura. Täytyykin kokeilla tuota - tosin tuli heti mieleeni toteuttaa se omalla twistillä. Itselleni tuli mieleen hieman löysemmät kolme nutturaa, jotka ovat lähellä toisiaan. (Jos onnistuisi, niin loisi ehkä illuusion todella muhkeasta kampauksesta pienellä vaivalla...?) Tämä menee kokeiluun!

  Ja hei, mä kadehdin sua, jos pärjäät vain 1-2 hiuspesulla per viikko! Mä hikoilen urheillessakin kuin pieni possu, joten hiuspesu on ehdoton senkin vuoksi useammin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Idea on mustakin mahtava, ei siis omani sentään. :D Vähän sellainen tötteröinen banaanihenkinen nuttura siis mielessä, vai? :) Testiin vaan

   Pärjään melkein joka viikon sillä yhdellä, haha, koska pakotan itseni pärjäämään. Oon aika laiska tän harjaamisen ja kuivatuksen kanssa, kun menee sellaiset päälle neljä tuntia että tukka kuivuu kokonaan, enkä tahdo kuivata sitä turhaa rasitusta välttääkseni usein. :) Ja se harjaaminen, voi jestas miten mä inhoankaan sitä! :D

   Delete
 2. Valkoinen tähdikkiMarch 24, 2016 at 9:16 AM

  Joku semmoinen banaaninutturan löysempi ja rennompi versio mielessä, joo. Pääsiäisen pyhinä vois olla just sopiva hetki kokeilla!

  Ja mä komppaan tuota harjaukseen liittyvää ärsytystä. Siihen asti vielä homma luistaa, mutta harjaaminen on joskus melkoinen ponnistus... varsinkin silloin, jos hiukset ovat olleet auki viimeisen päivän ennen pesua. Takkua löytyy silloin vaikka muille jakaa. Mutta tästä ruikutuksesta huolimatta en ole näitä kutrejani kuitenkaan poikkaisemassa! Heh.

  Ja vielä lopuksi: Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikein arvasin sun idean, toivottavasti onnistuu! :) Mun suurin ongelma on harjaus, teen sen aina ennen pesua ja sit vielä märkänä Tangle Teezerilla, levitettyäni latvaan silkkitipan ja muualle päähän hoitosuihkeen. Mut silti, jessus siihen menee aikaa (ja hermot). :D Mukava kuulla, että on muitakin rastakamuja... ;) Ja sitä samaa sullekin, kiitos!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)