-->

Busy bee

Apr 22, 2016

Viikot tuntuvat vain hujahtavan ohitse, ja useasti huomaan että saan viikon ensimmäisen postauksen blogiin asti vasta tiistaina tai keskiviikkona maanantain sijaan. Postausjonossa on vaikka mitä; meikkejä, kosmetiikkaa, jokunen asuidea odottamassa kuvaamista, ja lisäksi eräs postaussarja, jonka ensimmäisen osan tahtoisin saada eetteriin vielä tämän kuun aikana. Kiireestä ja hulinasta huolimatta arki on tällä hetkellä aika kivaa kunhan muistaa asennoitua oikein, eli jotakuinkin niin, että tällaista se vain nyt on tässä kohtaa. Parempi nauttia menosta kuin haikailla jotain muuta, vaikka se ei aina olekaan niin yksinkertaista.

Kiireestä asukuviin. Asu on viime viikonlopulta ja kameran takaa hääri rakas ystäväni. Käytiin vain aikuisten kesken ensin pakenemassa huoneesta Room escapessa, jonka jälkeen suksimme Stefan's Steak houseen aikaiselle illalliselle. Ohjelma oli mainio, room escapesta on tullut vain kahden pelin jälkeen mulle tosi mieluisa ohjelmanumero, ja joka kerran jälkeen tekisi mieli lähteä pelaamaan heti lisää. Pihvihuoneella valitsin pihvin sijaan paikan herkullisen kasvisvaihtoehdon ihan puhtaasti siitä syystä, ettei lihaa tehnyt sinä päivänä niin mieli, ja onneksi valitsin. Punajuurimurekkeella täytetyt pastatyynyt pinaatti-kermapedillä veivät kielen mennessään! Helsingin keskustasta suuntasimme porukalla meille drinksuja tekemään, ja vaikka mojitoistamme tuli ruskeita fariinisokerin vuoksi, ne tekivät kyllä kauppansa ihan mainiosti siitä huolimatta. Ilta sujui rennon rupattelun ja kivan komedian parissa siihen asti, kunnes väsyneimpien silmäluomet alkoivat lupsumaan puoliltaöin (ei, se en ollut minä...) ja suunnaksi ei auttanut kuin ottaa punkan pohja.

Tällainen ilta pitäisi ehdottomasti toteuttaa useamminkin, aikuisten kesken vietettyä kiireetöntä aikaa ei nykyään todellakaan ole liikaa. Kiitos siis vahtivuorosta isovanhemmille, jotka ottivat neidit ystävällisesti yökylään.
KAPPAHL jeans | MANGO ankle boots | ALEXANDER WANG bag
BESO HELSINKI necklace | LINDEX hat | H&M blazer |
SECONDHAND t-shirt | RAYBAN shadesAsu koostui perusjutuista; mustasta, valkoisesta ja farkusta, mutta muuttui inan kiinnostavammaksi hatun ja punaisten huulien vuoksi. Asu tuntui kovin omalta ja toimisi kesälläkin vaihtamalla farkut shortseiksi tai nilkkurit sandaaleiksi. Valkoinen takki on kyllä karmivan vaikea vaate pitää siistinä, lähempää tarkasteltuani löysin siitä vaikka mitä pieniä tahroja, joten pitänee kiikuttaa se pian pesulaan!

Oletteko te kokeilleet room escapea jo? Ja mitäpä sanotte asusta?

Edelleen kalastelen ääniänne AVON:n meikkihaasteessa täällä, kuvaa peukuttamalla osallistuu automaattisesti suuren meikkipaketin arvontaan. Jokainen ääni on mulle tärkeä, kiitos siis kaikille äänestäneille.

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

6 comments:

 1. Vau sä oot niin hyvännäköinen, varsinkin tuossa viimoisessa kuvassa missä hymyilet valkoiset hampaat vilkkuen :) Ja tykkään asusta kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, meikki ja arskat tekee ihmeitä! :D Kiitsa, muru. Asu oli mustakin oikke kiva. :)

   Delete
 2. Ihan mahtava kokonaisuus! Tykkään! Ja takki on niin kaunis... Mulla on taas valkoisten takkien kausi menossa, tosi käteviä metsässä ja silleen :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Satu! :) Arvaa oonko vieläkään saanut sitä pesulaan asti... :P Ounou, ehtisköhän viimeistään perjantaina? :D Juu, valkoine on hyvä ulkoiluväri noin yleensäkin. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)