-->

Farkkua kynsille - IsaDora Jeanious

Apr 1, 2016

Nyt sinisen ystävät olkaa tarkkana, seuraa hehkutusta IsaDoran upean keväisestä kynsilakka-kokoelmasta nimeltä Jeanious. Arvasit oikein, kokoelma on saanut inspiraationsa denimistä, tuosta muodin ikiklassikosta. Kokoelmaan on haettu vaikutteita niin kivipestystä farkusta kuin yönsinisestä kulttipesustakin, ja kokoelman kuusi sävyä pitää sisällään kolmea eri tekstuuria; kiiltoa tuovaa Wonder Nailia, mattapinnan jättävää Velvet Matte Nailsia sekä myös yhden huurrepintaisen, eli Sugar Nails -lakan.


Sävyt vasemmalta oikealle: Flared, Stone Washed, Slim Fit, Rugger Wear, Hot Legs ja Bootcut.
 

Koska mulla on nykyään aivan hiton harvoin aikaa testailla kynsilakkoja ihan huvikseni kynsille asti, päätin mennä helpoimman kautta ja testata heti sinisen himoissani kaikki sävyt swatch-tikuille. Tykkään tikuista hurjasti, lakka kuivuu niiden päälle nopeasti ja sävyistä saa niin paljon enemmän irti nähtyään sen "kynnellä". Ainoa miinus on tekstuurilakkojen testaus, koska "kynnen" pinta on kiiltävä, jäävät mattaiset ja huurrepintalakat kiiltäviksi myös. Toisaalta mulla on tapana laittaa pikakuivattava päälilakka myös tekstuurilakkojen päälle, koska mattalakat eivät yleensä kestä kynsillä siisteinä edes yhtä päivää ilman päälilakkaa.
Eniveis, innostuin sinisestä teemasta oikein toden teolla ja ripottelin höyheniä ympäriinsä hullunkiilto silmissäni, ja tässä tulos. Omat suosikkini olivat farkkujen pintaa aivan mielettömän aidon oloisesti jäljittelevä huurrelakka sävyssä Rugged Wear, tummaakin tummempi yönsininen mattalakka sävyssä Bootcut ja herkullinen Indigo sävyssä Slim Fit.

Lakat tulevat myyntiin huuhtikuussa. Tuotteet saatu blogin kautta.

Mikä sävyistä on sinun suosikkisi?

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)