-->

FOR SALE: Phillip Lim Pashli Large

Apr 15, 2016

Eilen tästä olikin jo puhe, eli kaappien tyhjennyksen tuloksena olen päättänyt myydä eteenpäin kaiken sellaisen, joka makaa turhan usein kaapissa, säännöllisen käytön sijaan. Siksi tämäkin kaunis laukku saa nyt etsiä itselleen uuden kodin, jossa se saisi ansaitsemaansa käyttöä.

Pashlini on suurin malli eli large ja virallinen värisävy on nimeltään Buff. Sävy on loppuunmyyty jo kaikkialta. Se toistuu kuvassa mielestäni todenmukaisesti, kylmä vaalea beige, joka on todella helppo yhdistää muihin väreihin. Laukun mitat ovat 29x36x13 cm ja laukku on kestävää, paksua nahkaa. Juuri siitä syystä siinä ei näy melkein mitään käytönjälkiä, eli materiaali kestää käyttöä mainiosti. Metalliosat ovat harjatun hopeiset. Laukku on ostettu Barneysin nettikaupasta parisen vuotta sitten, mukaan saa kuitista kopion halutessaan, sekä pölupyssin ja muut lippulaput. Saman malli ovh on tätä nykyä merkin omassa nettikaupassa noin 860 euroa.Laukku on monikäyttöinen, sillä sen etulerpakkeet saa auki tai kiinni, ja lisäksi läppää voi pitää laukun ulko- tai sisäpuolella. Laukkuun kuuluu irroitettava hihna, jolla laukun saa crossbodyksi pidempikin ihminen.

Täältä näet mallin käyttökuvia enemmänkin.

Myyn laukun uuteen kotiin hintaan 650 euroa + mahdolliset postikulut, mutta myös nouto Espoosta tai vaikka treffit Helsingin keskustassa onnistuvat. Laita meiliä, jos kiinnostuit!

Ja hei, palataanpas asiaan jälleen huomenna, mulla on teille vähän meikkiasiaa, ja pian päästäänkin jo seuraavan arvonnan pariin. Mahtavaa pertsiä kaikille, muiscuja!

Follow my blog on BloglovinFacebook and Instagram.

2 comments:

  1. Oih, laukku on kyllä ihana! ♥_♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on mustakin tosi kaunis, mutta jäänyt niin vähälle käytölle, etten viitsi pitää pölyttymässä kaapissa. :/ Toivottavasti se löytäisi hyvän kodin! :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)